Neoprenstövlar! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Neoprenstövlar!

Hej alla, förlåt för sent inlägg, men det blir så ibland. Vi är inne i värst trots fasen, allt är neeeeeeeej och skrik och jag vill slita ur mitt hår. Fast jag håller mig, för då finns inget kvar (allt ramlade av vid amning, haha). Nu sover de små vildingarna gott och jag kan äntligen sätta mig ner och berätta för er om vårt besök till Barnskospecialisten idag.

Jag känner ju mig som bekant rätt komfortabel med att välja skor till mina barn. Däremot så kändes det lite svårt med gummistövlar till Ian, så vi besökte barnskospecialisten. Ian kan inte gå ordentligt än och hans fötter växer som ogräs, så vi började med att mäta fötterna, som förövrigt blivit ca 3 mm längre på 3 veckor!! Därefter gick vi igenom deras sortiment, och tillsammans med Malin landade vi i att han ska ha deras neoprenstövlar. Det är perfekt.

IMG_7193.JPG IMG_7194.JPG

Eftersom han är så liten och inte rör sig så mycket är det bra med fodrade stövlar. Neopren gillar jag, det andas inte, men min upplevelse är att själva neoprenstrumpan suger upp fukten bättre vilket gör att foten känns torrare och därmed varmare. Skaftet är ju mjuk så det underlättar för rörligheten också. Perfekt för en liten kille som Ian. Det håller värmen bra och går tillochmed att använda när det blir lättare vinter, då gärna i kombination med en filtsula och ullstrumpor. Ett tips är att lägga i en filtsula i början av användningen så känns den inte så klumpig.

IMG_7188.JPG IMG_7184.JPGSer ni hur snabb han är?

Denna stövel har en rejäl yttersula med ett bra grepp som även har en förstärkning runt hela sulan. Nu är han redo, och kommer inte halka runt!

Pris: 499kr. Prisvärda!

Passform: Jag tycker de är normala i passformen, inte lika breda som Tretorn, men ändå rymliga. Även det är bra för småbarn. Jag har tagit en stövel som har 1,6 cm tillgodo för Ian att växa i. Det kanske inte räcker hela vintern, men det är viktigt att han kan gå ordentligt i dem, och det kan han med dessa!

IMG_7176.JPG IMG_7186.JPGSnabbaste Ian i stan, skorna sitter riktigt bra, och är lagom höga.

Glöm inte att det är riktigt bra att besöka en butik för att prova ut skor till barnen om man är det minsta osäker, just barnskor är rätt svårt och det är toppen med hjälp!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.