Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Formex 2015

Dagen började stört tidigt för min del då jag var på Formex kl 0745 för att hinna med både pressrum och pressfrukost. Sant som det var sagt så hann vi och allt var bra, fram till frukosten. Då vart det problem, barn under 16 får tydligen inte vistas i lokalerna föräns mässan öppnat ordentligt. Trots att jag bönade och bad så slutade det med att vi fick frukost och se presstalet från pressrummet istället. Ian var nöjd med det upplägget då han fick gå runt längst borden och leka.

Därefter började en lång och härlig dag med mycket intryck och härligheter. Jag är så full av inspiration efter Formex, det bokstavligen snurrar kläder och accessoarer i huvudet på mig. Här är några av dagens höjdpunkter.

Först ut är Lilys Island! Ett märke jag skrivit om tidigare HÄR.

LIlys Island LIlys Island LIlys Island

Jag älskar mattorna! Prickarna på mattan ovan är ljuvlig och kommer i fler färger och utföranden hoppas vi! Märket har massa fin förvaring, belysning och en helt fantastisk melamin servis!

Lampan i formen av ett äpple ”Love Bug” och molnet ” Sweet Dreams” är riktigt fina! De kanske får flytta hem till oss!

 

  Wall lamp Sweet Dreams powder coated steel                        Made in Sweden

Därefter kommer ett av mina favoritmärken med otroligt fina kläder i två färgskalor till hösten, en lite pastellig och en i olika blåa nyanser. Denna klänning nedan med inbyggt body tror jag kommer sälja slut väldigt fort!

IMG_5720.JPG IMG_5719.JPGEn riktig somrig ”typisk- ebbe” tröja! Superfint!

Ett annat kul och svenskt märke som jag tycker har riktigt balla kläder är Anive for the minors! Riktigt fina, svenska och GOTS märkta. Hög femma!

IMG_5722.JPG IMG_5721.JPG IMG_5724.JPG

Därefter kommer ett för mig nytt märke! Frank och Poppy, som både gör barnrumsinredning och även nyligen börjat med kläder. Får se till att hålla koll på dem, för deras kläder är riktigt riktigt spännande, både coola och vackra på samma gång. En fröjd att träffa en kvinna som verkligen bara lyckas om och om. Inredningen är toppenfin (hoppas på bra kvalitet med!) och kläderna likaså. Kommer testa dessa till hösten!

frank och poppy frank och poppyIMG_5743.JPG IMG_5740.JPG IMG_5737.JPG IMG_5736.JPG

Mer kommer imorgon!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.