Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Lindex kids – Nytt!

Hej alla!

Fick hem fina prover från Lindex jag vill passa på att visa upp! Mycket fina kläder i härliga lite starkare färger. Deras höstkollektion känns väldigt pigg och ljus för att vara just en höstkollektion. Lindex AW15Genomgående trender för barnkläderna just nu är fjärdrar, teepees, pilar, indianer och grafiska mönster. Det är kul hur många kedjor, så som Lindex hela tiden uppdaterar basen, tex min favorit nedan, leggings som är förstärkta i knäna med ett mönster i tyget, supersnyggt och kul, men ändå perfekt bas till något mönstrat plagg.

Lindex AW15 Lindex AW15 Lindex AW15På tal om bra bas så har lindex gjort en uppdaterad och sinnessjukt mjuk fleecetröja med utstående cirklar som är superenkel och fin men ändå en baströja. Personligen tycker jag att den påminner väldigt mycket om POMPdeLUX, men helt ärligt så vad gör det? Påtiden att den görs mer av!

Lindex AW15 Lindex AW15Fjädrarna är otroligt fina, denna version med en volang vid armen är väldigt smickrande och söt!IMG_5693.JPG

 

 

IMG_5704.JPG IMG_5705.JPG IMG_5703.JPGFick även låna hem en babyoverall som jag recenserar genomgående i ett annat inlägg! Men jag säger bara: avtagbarluva, dubbladragkedjor, babytossor, övertäckta armar osv osv! Ser bra ut för en overall utan ”sitta i backen” funktion. Fint är det i alla fall.

 

IMG_5695.JPG IMG_5700.JPG IMG_5699.JPG IMG_5698.JPG IMG_5696.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.