Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Soft gallery jackor! 

Nu kan kylan komma, eller ja, det går att vänta lite, men vi är redo i alla fall! 2 underbara bombarjackor från Soft Gallery har flyttat hem till oss. Jackorna är superfina i passformen, och lätt vadderade. Perfekt till höstens mellan temperaturer. 

Förutom att de är praktiska så är båda jackorna otroligt snygga! Alines är den rosa med regndroppar. Gillar den släta ytan och det enkla men samtidigt så coola printet.   

A jacka har ficka både på insidan och på ärmen plus sidorna, fatta lyckan när hon insåg hur många fickor som hon kan ha ”hemliga” saker i! 
    
   
Ians jacka har allt, quiltat och randigt i mina favoritfärger. Så snygg jacka med läderdetaljer.  

  
Insidan av jackan är helt i svart med det quiltade mönstret från utsidan. Stort plus på denna jacka är att den ha muddar på armslutet! 

   
Pris: En soft gallery bombarjacka kostar ca 780kr. Något dyr, men har bra andrahandsvärde och är riktigt bra kvalitet!

Storlek: Soft Gallery är små i storleken, jag rekommenderar att gå upp en storlek! Ian har stl 2år och Aline stl 4 år! 

Bilder med jackorna på kommer! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mimmi

    Jag tycker du borde köpa och recensera mer kläder från NEXT. Enligt mig är de den mest prisvärda kedjan och det finns en massor av godbitar. Deras flerpack pyjamasar i 100 % bomull är löjligt billiga och gosiga i kvalitén, tål att tvättas i 60 grader om och om igen. Inte ett enda plagg därifrån har blivit nopprigt, som jag ofta upplever 95 % 5%-blandningar ofta blir.
    Ett fyrpack t-shirtar (neutrala basfärger) utan jobbiga knappar vid huvudet blir dina för hundralappen. Dessutom kommer DHL och plingar på dörren senast två dagar efter beställd order. Älska älska älska NEXT. Vill aldrig handla på andra budgetkedjor som hm/lindex/kappahl längre. Vore intressant att höra vad du tycker.
    (Vi ignorerar deras genustänk vad gäller färger, och intalar oss att england helt enkelt är längre bak än vi…)

    MVH