Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Första droppet…

Äntligen har Mini Rodini kläderna kommit innanför dörren! De var beställda från Babyshop och levererades snabbt och bra, enda problemet var att min postkille och jag var i total osynk. Jobbigt när det händer, att man går om varandra helt!

Hur som helst så fick jag hem kläderna och kunde frossa i att packa upp dem. Otroligt fina! Jag är väldigt väldigt nöjd med tigrarna och hur de ser ut live. Dem är bland det finaste Mini Rodini har gjort på länge och plagg jag verkligen kommer använda mycket på barnen. 

    
 Storlek: Jag har tidigare uttryckt att MR är stora i storleken, men jag vet inte riktigt om det stämmer längre. Det känns som att de justerat plaggen något för nu känns de mer ”true to size”.  

   
Kvaliteten: Är väldigt bra, plaggen håller både färg och form väldigt bra, sen tycker jag att man ska ge en eloge till Mini Rodini för deras hållbarhetsarbete (läs mer om det här) för kläderna är verkligen så bra det kan bli ur ett miljöperspektiv. Heja dem, och ja, jag kommer fortsätta köpa era kläder!

Andrahandsvärdet på Mini Rodini är fortfarande otroligt bra, så ta väl hand om kläderna och sälj vidare det som inte ska sparas så tjänar du nog en slant!

 Älskar denna Syskonmatchning! Aline säger att apan ska vara med för då är det ett zoo! Smarta tjej!  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.