Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Ians kalas!

Hej och god morgon! Vilken dag det blev igår! Vi var alla oroliga för att det skulle bli dåligt väder, vilket det såg ut att vara in i det sista. Men! Turen var med oss och vi fick varmt och skönt kalasväder! Superhärligt!

Jag och Rasmus, samt mina svärföräldrar ordnade och fixade innan. Jag hade en vision av att det inte skulle bli för mycket socker, så jag försökte ordna lite nyttigheter till barnen med. Vi serverade popcorn i superfina bägare från Theo och Jag, sen gjorde jag våffelstrutar med olika frukttbitar i. Sen kunde jag inte låta bli och gjorde otroliga chokladbollar rullade i strössel! Superfina! Och såå goda!

theo och jag kalas theo och jag kalas

Till servering hade vi fina tallrikar med matchande muggar, , bägare och sugrör från Theo och Jag. Så fina med den härliga mint och pastellfärgen och rosa prickar!

theo och jag kalas theo och jag kalas

På de svarta vimplarna på sugrören skrev vi barnens namn så det var enkelt att hålla koll på sin mugg! Supersmart!

theo och jag kalas

theo och jag kalas theo och jag kalasJag är så nöjd med de fina bägarna med popcorn! Så enkelt för barnen att gå runt med, och perfekt portion! Se också att det silveriga och vita matchar sugrören! Woho 😉 Spana verkligen in Theo och Jag! Jag köpte allt där till kalaset, bra priser och supermycket fint att välja på!

image image image

Så fin dag, med riktigt bra drag och massa skratt! Kul att våra vänner kom hela vägen från stan för att fira guldklimpen. Det värmer i hjärtat! Ovan ser ni hur Aline visar att rosett och partyhatt alltid är en bra kombo!

Hörs snart, ska visa upp en del barnkläder som jag röstar ja för! Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.