Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Elodie Details AW15

 

 

 

 

 

 

Kommer ni någonsin tröttna på höstnyheter? Eller bara allmänt nyheter? Nää, inte jag heller. Det är därför jag med stor glädje kan presentera fin fina nyheter från Elodie Details! Jag vet redan nu med mig att jag kommer göra en genomgående recension på deras åkpåse mm. Många av deras produkter hoppas jag på att få visa upp ordentligt!

Först vill jag presentera höstens färger : Guld, grått och  blekrosa. Gilded Grey och Bedouin Stories. Vad mer kan man begära? Elodie Details släpper flera nyheter, som musikmobil, lekmatta och en våfflad filt. Den våfflade filten är en riktigt favorit och kommer införskaffas omgående!

 

elodie details AW15Fjädermobil som är perfekt både till en nyfödd, men även som accessoar i barnrummet!

elodie details AW15

Kaninerna är även dem otroligt fina. De är välgjorda med härliga namn och personligheter. Elodie details är verkligen för detaljer och på kaninerna ser vi roliga, vackra och lekfulla detaljer så som en krage och fluga. Superläckra. Lekmattan är både vadderad och vändbar, för er som behöver något extra argument för att köpa den. Mer om den kommer!

elodie details AW15

Åkpåsar, det jag tycker att Elodie Details är mest kända för. De överträffar sig själva varje år, och detta är är det den gråa jag verkligen vill ha! Se recension i bloggen för tidigare modell (dun!)

Och för de som vill ha lite härligheter att klä sina barn i. Guld är aldrig fel!

elodie details AW15

Förutom allt detta finns en hel rad nyheter till, som tex napphållare i läder.. Heja Elodie!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Claudia

    Hej! Vilka fantastiskt fina färger. Väntar mitt första barn som är beräknat till slutet av november. Vad har man i vagnen den första tiden? Åkpåse? Och vad är bäst för bebisen att ha på sig? Nyligen hittat till din blogg, gillar verkligen den 🙂 Med vänlig hälsning,

  2. Linnea

    Hej!

    Jag tycker SÅ mycket om din blogg och uppskattar verkligen de recensioner du gör! Funderar redan nu på höst- och vinterkläder till min lilla som blir ett i november. Vad tycker du man ska ha inför höst och vinter i ytterkläder? Bor i Skåne så tjocka overaller är ju inte säkert att de behövs, men har kollat på softshell och läste din recension av PompDELuxe men de har inte rätt storlek tyvärr…
    Tack för en fin blogg!