Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Färgglatt från Danska Småfolk! 

Förr var jag inte mycket för mönster, men sakta men säkert har jag ändrat mig. Idag är jag förtjust i mönster, speciellt om det är fina print. Så när vi fick  hem testplagg  från danska småfolk blev både jag och Aline superglada! 

Danska Småfolk gör härliga och roliga barnkläder inspirerade av 70-talet. Småfolks barnkläder har bilar, äppelträd och djur som motiv. Produkterna är sydda och designade med hållbarhet och bekvämlighet i åtanke. Denna kollektion har även massa fina djur, såsom rävar! 

  

Deras signturmärke är äpplen och detta print kommer i ett stort antal färger och tappningar. Vi har en T-shirt från dem i gult och grönt som jag tycker är superfint. Matcha med ett par enfärgade gråleggings!

  
Ovan ser ni Alines favorit – ängen med hästar, kaniner och traktorer. Superfin! 

Alla Småfolks barnkläder är Oeko-Tex märkta vilket innebär att de inte innehåller några tillsatser som kan vara skadliga för ditt barns hud & hälsa. Jag ska tvätta igenom alla plagg ordentligt och återkommer med hur de håller i tvätten, både färg och form! 

Här är favoritplaggen till Ian! En ljuvlig velour onesie med superfina rävtoppen. Nu tar vi lördag! Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Älskar oxå småfolk. Men förstod inte alls vilket plagg du menade när du skrev rävar o rävtoppen. Först när jag såg att du matchat den med onesien så förstod jag. Bara att jag trodde det var ekorrar. Är det inte det?
    Kram

    1. barnplaggsguiden

      Hej Malin! Inte så konstigt att du inte förstod vad jag menar riktigt, jag skrev nämligen fel! Du har helt rätt i att det är ekorrar, väldigt fina är dem med! Jag har nämligen en annan tröja från småfolk som är rävar, därav förvirringen! Tack för att du skrev! kram!