Natti natti! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Natti natti!

Barnen sover! Ian i sin nya fina pyjamas från The Sleepy Collection i en ljuvlig grå färg. Tack alla för tips på instagram om vad jag skulle köpa för pyjamas. Jag har köpt en från Polarn O.Pyret  den gillade jag verkligen, sen köpte jag ett två pack från HM som jag lämnade tillbaka. Jag gillade inte dragkedja så det får vara. Jag tycker inte om att det är kallt och stelt mot barnens hud. Sen fick det bli en från Livly och en från Skip Hop! Superfina.

marnelly the sleepy collection marnelly the sleepy collection marnelly the sleepy collectionTunn sommarfilt och kudde från Marnelly.

marnelly the sleepy collection

The Sleepy Collection är lite stora i storleken, så jag viker upp benen och ärmen på pyjamasen. Älskar Pima Cotton! Såå mjukt, en otrolig skillnad mot vanlig bomull. Pröva!marnelly the sleepy collection

Nalle från Petit Bateau!

Visar resten av pyjamasarna imorgon! För nu ska denna mamma ut på galej! Eller nja, en öl iaf!

PS: Glöm inte att Livly har en otroligt bra rea just nu! Den brukar jag fynda mycket fint på! Rekommenderas starkt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons