Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Springscykeln med stort S!

I många månader har Aline suktat efter och pratat om en cykel, eller rättare sagt en springcykel. Jag har googlat och diskuterat fram och tillbaka med Rasmus om hurvida hon är för liten eller inte. Men vi föll för ”snälla mamma köpa en till mig”. Så vi köpte en från Lekmer. Den vi valde är av märket Kettler, är ljuslila och har en liten häst på ramen.

kettler lekmer kettler lekmerDet är enkelt att justera sadeln. Vi fick sänka den helt för att passa henne. Jag återkommer i den frågan. Men det blev iaf en väldigt väldigt glad liten tjej!Nu ser vi framemot att hon tränar sin balans.

kettler lekmer kettler lekmer

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tuvas farmor

    Googlade på denna cykel för att jag funderar på att köpa den och hamnade här 🙂 Vad tycker ni om den, är det ett bra köp åt en flicka som fyller 3 år? Vilken storlek ska man köpa… 10 eller 12,5 tum? Lär dom sig behärska den fort? Skriv gärna vad ni tycker om den, för och nackdelar.

    1. barnplaggsguiden

      Hej! Va roligt! Jag tycker du ska köpa den minsta av dem, min dotter har lärt sig, men det tar tid! Jag har nyligen testat en cykel med stödhjul! Det är superbra! Kan även rekommenderas. En springscykel ger nog mer balansövning!