Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Undies

Det verkligen känns att semestern är nära. Folk är ute och tar en AW, solen skiner och värmer. Det får mig att längta till landet, när barnen kan springa barbenta och slippa massa kläder.  

 

Detta gulliga set från Soft Gallery får mig verkligen att längta.  Älskar att matcha trosor och linne! Det blir så sött! Riktigt mjuka kläder!

Nej nu är det nog dags att jobba klart det sista, gå på förisavslutning, sen packa ihop alla, först Gotland och sen Blidö! perfekt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Åh det är så härligt att sommaren är på ingång! Jag undrar vad du tycker man ska ha för skor såhär års på en 7 månaders liten tös som inte går än men gärna kryper runt i gräs och sandlådan? Tack för en fantastisk blogg!

    1. barnplaggsguiden

      Jag tycker mockasiner! Bra sådana som ger stöd och inte låter gullet halka runt! Ian ställer sig överallt och vi har bobux på honom. De sitter bra och är greppvänliga! Kram och tusen tack!!

      1. Sara

        Tusen tack för ditt svar. Frågade mina mammakompisar idag och de tipsade precis som du om mockasiner! Att jag inte tänkte på det… Jobbar ju ändå som förskollärare hehe. 🙂 som sagt tusen tack för ditt svar och för en riktigt bra blogg, tack vare dig har jag köpt både dregglisar från Pippi som är superbra och solhatt från Ebbe som är både fantastiskt fin men framför allt funktionell!