Lunch hos Lindex – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Lunch hos Lindex

Idag är jag helt slut! Jag vet inte om ni la märke till det, men mitt tidigare inlägg va skrivet svintidigt, för tidigt på alla sätt och vis. Därav min galna trötthet. Nu tänkte jag strunta i det och istället gå på lunch hos Lindex med Bella och Sally.

Idag kom det även ut att Lindex lanserar babykollektion till förmån för WaterAid, det innebär att 10 procent av försäljningen går till WaterAid och deras arbete med att förbättra tillgången till rent vatten, bättre hygien och sanitet i världens fattigaste samhällen. Kollektionen, som är den första i samarbetet, består av tre babyset med body, byxa och mössa i ekologisk bomull.

”För nyfödda bebisar och små barn är det extra viktigt med rent vatten, och vi är mycket stolta över att kunna bidra till WaterAids viktiga arbete genom försäljningen av vår babykollektion och därigenom bidra till att ge kvinnor och barn tillgång till rent vatten”, säger Cecilia Andersch, Assortment Manager Baby på Lindex.

Så bra! Jag älskar dessa sorters samarbeten! Nu vet jag vad jag kommer ge bort i nyfödingspresent!
Kram!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.