Test av skötväska del 2/3: Recension Britax skötväska – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Test av skötväska del 2/3: Recension Britax skötväska

Nu är det dags för del två av tre i mitt skötväsketest! Denna gång är det en helt annorlunda modell från Skip Hops Duet 2 in 1. Denna gång är det en bra och praktisk skötväska från Britax som innehåller många praktiska fack, kylväska för nappflaskan och en skötdyna.

 

Pris: 795kr

Denna skötväska finns i många olika färger och är det jag ser framför mig när jag tänker på en skötväska. Det är en axelväska som går att hänga på vagnen, ha under vagnen i varukorgen eller bära på kroppen.

IMG_6567.JPG

Upphängningen på vagnen är både smart och enkel. Det är nämligen ett spänne som man bara klickar i runt vagnhandtaget. Det går även att justera, så om du använder en dubbelvagn eller likande kan du enkelt anpassa den efter det. Det är lätt att komma år innehållet i väskan även om den hänger på vagnen! Stort plus. IMG_6579.JPG IMG_6583.JPG

Väskan har endast en lång axelrem som inte går att ta av. Det tycker jag är synd då jag upplever den som i vägen vid tillfälle. Annars är det en smidig skötväska som verkligen betonar det praktiska. Den har exempelvid en isolerad behållare för nappflaskan, det går att ha en vattenflaska i sidofacket på utsidan av väskan. Det finns även en “Föräldraficka” i fram för nycklar och värdesaker.

Väskan har väldigt mycket förvaring, med både små och stora fack. Jag kan enkelt ha allt jag behöver ha med mig för två barn, och ändå har en relativt ordnad skötväska. Huvudutrymmet rymmer upp till 10 liter. Det finns 16 fickor inklusive fickor för nappflaskor på sidorna.

IMG_6576.JPG IMG_6575.JPG IMG_6571.JPG
Denna väska har även ett separat, tvättbart underlägg för blöjbyte. Det är stort för att vara sånt som kommer med i skötväskan, vilket kan vara bra, men även tar en del plats!

IMG_6577.JPG IMG_6578.JPGJag gillar väskan, den är praktisk och diskret och tar inte så mycket plats. Däremot är de inte en väska jag gärna går runt med när jag är själv på stan. Jag älskar förvaringen och att jag kan få ner hur mycket som helst. Stort plus för det enkla vagnhänget. Något dyr kan jag tycka, men väldigt tålig, och enkel att rengöra samt fin kvalitet – en väldigt bra skötväska!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.