Nya bilbarnstolar från Britax – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Nya bilbarnstolar från Britax

Hej! Jag är så nöjd med att vi fått hem nya bilbarnstolar till barnen. Våra nya stolar är recensionsexemplar och kommer från Britax. Ian är nu 9 mån och väger ca 9 kg, så det är dags att byta från babyskydd till barnstol.

Britax highway britax maxwayBarnen kommer testa HI-WAY II och MAX-WAY. Aline sitter i HI-WAY II och Ian i MAX-WAY

För oss är säkerheten A och O. Bilbarnstolar räddar liv, och då gäller det att de håller måtten, inte har varit krockade och används på rätt sätt. Britax fokuserar mycket på att barn skall åka baklänges så länge som möjligt, vilket även är min hjärtefråga. Jag kommer ha mina barn i bakåtvänd bilbarnstol tills de vägen 25 kilo, vilket är det rekommenderade, även om det är tills de är 5 år. Jag har diskuterat detta med många, och då är det alltid någon som säger att det blir trångt med benen osv. Då brukar jag säga att barn kan sitta i en liten boll i sandlådan och leka hur länge som helst utan problem, så jag personligen tror inte de tar skada av att sitta med benen upp ett tag. Det är inte ett problem nu, utan kanske blir det sen.

Britax highway britax maxway

Jag är så nöjd med att äntligen få sitta i framsätet igen! Vi har satt båda barnen bak, vilket går galant. Som ni ser så sitter Aline med fötterna lite mot sätet (ett sätesskydd, för övrigt väldens bästa grej, som vi måste köpa även till Ian) Hon sitter väldigt bra och bekvämt i stolen. Jag kommer återkomma med en genomgående recension snarast!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.