Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: POMPdeLUX basplagg

Hej alla! Nu är det dags för utvärderingen av POMPdeLUX basplagg. Jag har tvättat och Aline och Ian har använt dem under en längre tid och jag känner mig redo att berätta vad jag tycker! Först och främst så handlar det om deras basplagg, leggings och tshirts/långärmade toppar. DSC_8730Jag gillar att plaggen är enkla och avskalade. Kläderna är enfärgade, eller randing, båda i väldigt milda dova färger. Topparna är ribbade och leggingsen släta! Dem går att matcha med det mesta i garderoben och är därför en favorit här hemma. Alla galna toppar och färgglada tröjor matchar jag gärna med ett par mörkblå leggings, för båda barnen.

IMG_5816.JPGSåhär ser leggingsen ut idag! Efter minst 30 tvättar!

pompdelux barnplaggsguiden.se
Lockig kant
Storlek/Passform:När det kommer till passform så är de normala till små i storleken och sitter åt. De sitter tajt på kroppen, men de är okej då plaggen är väldigt stretchiga och töjbara. Topparna har väldigt få sömmar och dessutom en fin råkant på armen och nedrekanten som lockar sig lite.

Leggingens är väldigt mjuka och sköna, och även de är väldigt tajta. Däremot så är jag inte ett fan av deras mudd. Jag tycker den är för svag och ibland tycker jag att leggignsen glider ner lite över rumpan på min dotter. Aline är  smal och nätt därför har vi ofta problem med att byxor glider ner. Jag önskar en lite starkare och mer ordentlig mudd framöver! Nu är det mer som ett smalt elastiskt band! Så här ser det ut. pompdelux barnplaggsguiden.se IMG_5819.JPGJag önskar även att sömmen skulle vara snyggare och nätt, kanske en dubblevikt mudd?

Hållbarhet: Aline har använt dem otroligt många gånger och de ser fortfarnde väldigt fina ut, både i färg och form. Fläckar har gått bort bra och efter tvätt tycker jag att kläderna återfår sin ursprungliga form. Både toppar och leggings ”drar ihop sig” efter tvätt och töjer sig något under dagen! Jag är imponerad av kvaliteten till detta pris. De håller minst lika bra som Petit Bateau och andra dyrare märken som jag testat. Bra bas till bra pris!

DSC_8729

Inlägget är sponsrat av POMPdeLUX

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.