Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Elodie Details Sittdyna

Inför våren så har jag köpt till matchande sittdynor till barnen från Elodie Details. Jag valde dem då de är vändbara, ena sidan har en ”läderdetalj” på nedansidan. Den andra sidan är mjuk och gosig och den sidan barnen använder nu.  Jag tycker den är väldig prisvärd då den kosta 349kr st. Tidigare har jag använt bugaboos egna som kostar ca det dubbla.

Sittdynorna passar de allra flesta vagnar då det finns hål för 5-punktsbälte. Sittdynan passar även, på både bredd och höjd, i de flesta vagnar på marknaden. Här ser ni dem i en donkey, som är en av de smalaste sittdelarna!

Här går det att välja vilken höjd axelbanden ska ha, det finns tre olika lägen.

    

Jag tycker verkligen att sittdynan har många bra funktioner, ett exempel är att det finns olika höjdalternativ för axelbanden. Jag tycker att det är smart då man enkelt kan se till att bältet sitter korrekt oavsett ålder! Elodie Details har även utvecklat produkten, och de nya sittdynorna har nu även en knytfunktion vid mitten (där barnen sitter ungefär) som gör det möjligt att fästa sittdynan bättre i vagnen. Det förhindrar att hela dynan hänger med när man lyfter upp sin bebis, något jag brukar tycka är otroligt irriterande med bugaboos egna exempelvis!

IMG_5380.JPG
Här är banden som man kan knyta fast sittdelen med. Vill man inte använda dem så kan man bara trycka ned dem. Enkelt och syns inte!

Även för spännet finns det två hål, så beroende på vagn och barn går det att justera så det passar!

Jag är väldigt nöjd med dessa fina sittdynor, som verkligen har ett bra och överkomligt pris! De är enkla att få på plats, går att ta av för en tvätt då och då, samt är riktigt snygga! Vill man ha mer färg än jag, så finns de i ett antal olika färger med olika mönster! In och kika här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Hur använder jag knytbanden för att knyta fast sittdelen med? Vore så himla bra om du kunde visa/berätta för nu glider sittdynan bara iväg så fort min dotter rör på sig. Tacksam för svar

  2. Johanna

    Hej, hur får jag dit axelbanden, jag måste alltså lossa selen från vagnen och trä in genom hålen i dynan?! 🙂 tycker bara att det är så svårt att trä tillbaka banden genom alla öglor.. Hoppas du förstår vad jag menar..

    Med vänlig hälsning,
    Johanna