Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Geggamoja – A Non Smoking Generation

Jag har fått äran att visa upp Geggamojas senaste samarbete – med ingen annan än A Non Smoking Generation. De vill ge dig och ditt barn en frisk fläkt av vårens senaste barn- och babykollektion för att tillsammans vara med och sprida ordet om en rökfri generation! Jag är så stolt att få samarbeta med dem och denna grymma kollektion!

geggamoja a non smoking generation

Den specialdesignade vårkollektionen består av en mössa, body, dregellapp och en t-shirt som alla bär A Non Smoking Generations ikoniska tryck och som självklart är ekologiskt och etiskt producerade. På så sätt skapar samarbetet en möjlighet där du och ditt barn kan vara med och visa att socialt ansvar går hand i hand med en trygg och hållbar miljö.

geggamoja a non smoking generation geggamoja a non smoking generationDetta samarbete är en hyllning till stiftelsens 35-åriga arbete för en rökfri tillvaro. Men även ett sätt att genom färger, mönster och klassiska ränder våga inspirera, motivera och engagera andra föräldrar att satsa på en hälsosam framtid för kommande generationer. Jag tycker de är väldigt snygga! Speciellt bodyn som påminner om en sweatshirt!geggamoja a non smoking generation geggamoja a non smoking generationNi hittar produkterna i geggamojas webshop, www.geggamoja.com och hos deras återförsäljare!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.