Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Best Basics

Nu har jag fått flertalet mail angående bra baskläder för barnen. Hur mycket av varje? Vad ska man satsa på? Vilket märke? Jag vill börjar med att säga att jag tycker en bra bas är lika viktig för barn som för vuxna. Alla plagg som man köper för det är ”åh så snyggt” men är svårt att kombinera med något annat passar oftast med de enkla basplaggen.

Jag tycker man ska satsa på långärmade toppar, t-shirtar/linnen och leggings.  Minst två av varje typ. Fler om man inte har tvättmaskin! Personligen tycker jag att mörkblått är fint och passar till det mesta, även puderrosa och vitt gillar jag. Däremot så är det viktigaste att man själv väljer färger som passar med barnets garderob i övrigt. Säkra kort är alltid vitt och grått tycker jag.

Jag har som ni vet testat POMPdeLUX basplagg och är väldigt nöjd med både kvalitet och passform. Aline älskar de långärmade topparna, vilket även jag gör. De är enkla och kan både användas som de är eller under andra plagg. Jag gillar dessa specifikt då halsringningen inte är så hög att den sticker upp om man har toppen under en klänning till exempel. POMPdeLUX basplagg är smala i modellen med rätt långa ärmar. Kan vara bra att tänka på!  De vi har haft håller tvätt efter tvätt, riktigt bra kvalitet till ett bra pris! (långärmad t-shirt kostar 130kr) Stort plus för att de även är oeko-tex certifierade!

Jag skulle vilja passa på att tipsa er om en kampanj som POMPdeLUX har nu mellan den 9/4-12/4. Köp två och betala för en. Detta gäller deras utvalda basics. Erbjudandet gäller både online och hos din lokala Shopping Advisor.

pompdelux bas barnplaggsguiden.se pompdelux bas barnplaggsguiden.se pompdelux bas barnplaggsguiden.se pompdelux bas barnplaggsguiden.se pompdelux bas barnplaggsguiden.se        

Visste ni att man kan handla POMPdeLUX både på nätet och hos en shopping Advisor? Förra året var jag på ett POMPparty hos min svägerska. Jag tycker det är ett spännande sätt att handla barnkläder på, ovant men kul. Utmaningen är att det kan vara lätt att dras med i att beställa/köpa när alla runt omkring handlar så snygga kläder, samtidigt kan det vara kul att få input från sin svägerska, kompis eller partner om vad man tänker handla och varför.

Just när det kommer till barnkläder så gillar jag att känna och klämma, (alt läsa på om plagget ordentligt, som hos mig) för att kunna avgöra vad jag vill eller inte vill handla. Homeshoppingen som POMPdeLUX erbjuder ger en bra möjlighet att få veta mer om plaggen samtidigt som man får just känna och klämma.  Om någon av er är intresserade av att sälja POMPdeLUX kläder och bli shopping advisor läs mer HÄR.

Inlägget är sponsrat av POMPdeLUX.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.