Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: StoreMyStuff Elodie Details

Hej alla! Som jag har längtat efter att testa denna förvaringskorg från Elodie Details. Elodie Details HOME-koncept har denna säsong släpt en ny färg – “Marble Grey”. Förvaringskorgen heter Store MyStuff och finns i flera färger. Jag har länge varit skeptisk till denna typ av förvaring då jag tror att den kommer ”visna” och falla ihop. Det är hemskt och ser snarare mer stökigt ut då tycker jag. Hursomhelst, denna förvaringskorg håller sig helt upprätt även när den är tom.

Pris: 399kr

Material: StoreMyStuff är tillverkad i styv canvasbomull med handtag i läder.

Mått: Mäter 45cm i diameter och 35 cm på höjden (vid nerfälld kant) annars ca 45 cm hög.

Jag måste säga att jag är stormförtjust i denna produkt. Den går att ha i alla sorters rum, alltifrån badrummet till vardagsrummet och barnrummet. Vi använder den i vardagsrummet och jag älskar att den inte har massa barnsliga detaljer. Utseendemässigt är den stilren och enkel utan att vara tråkig. Stort plus för snygga läderhandtag!IMG_3479.JPGRent utrymmesmässigt så finns det plats för väldigt mycket. Det är väldigt olika vad man tycker är mycket eller lite, därför kan jag bara säga utifrån mitt perspektiv att jag upplever den som väldigt rymlig. Ian får plats att sitta upprätt i den utan problem, massa lego och filtar, en kudde plus massa mjukdjur får även de plats.store my stuff elodie details store my stuff elodie detailsHär ser man allt barnrelaterat som fanns i vardagsrummet, i korgen, och den är inte ens halvfull.

store my stuff elodie details store my stuff elodie details store my stuff elodie detailsStoreMyStuff finns att köpa för 399kr. Jag tycker det är ett bra pris för förvaringskorgen, den är stor och har handtag i äkta läder. Det kan vara bra att tänka på att det är handtvätt på denna då den har läderdetaljer. StoreMyStuff har ett riktigt härligt robust och stadigt tyg som håller sig upprätt även när korgen är tom. Jag personligen älskar att den inte är plastfodrad som många liknande korgar är. Den är så pass mjuk att barnen kan sätta sig i den, utan att någon metalstång eller dylikt kan göra dem illa. En fin förvaring som passar överallt, förvarar otroliga mängder och är barnvänlig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.