Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

HJÄLP MIG

Okej, det lät väldigt allvarligt. Men fy fan va trött jag är på att allt ser ut såhär!! Hur får jag bort barnmatsfläckarna på denna? Kan inte alla bara ge mig tips! Vad gör ni? Eller vad ska man verkligen inte göra?

barnplaggsguiden.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Det där brukar vara helt hopplöst att få rent utan starka kemikalier 🙁
    Om du vill kan du få testa vår haklapp i silikon? Jag har stresstestat den med det mesta som brukar bita sig fast på vanliga plasthaklappar, utan att lyckas få några fläckar att fastna. Hör av dig till mig i så fall. Bilder på haklapparna hittar du på http://www.pufz.se och vill du klämma och känna på dem så finns de på NK Lek&Baby samt Barnbutiken (G:a Brogatan och Götgatan) i Stockholm.

  2. Malin

    Känner igen detta. Jag har testat allt känns det som. Diskmedel, ligga i blöt osv. Och som du verkar veta så funkar inte det. Tillsist chansade jag på att tvätta av brickbordet till Linnés Brio-stol med lite utspädd klorin. Vips sa var det borta. Inget man gör så ofta men det finkar bra och blir rent! 🙂

  3. Louise

    Min lilla son har ännu inte blivit så gammal att vi börjat med haklapp men rent spontant så tänker jag att du borde kunna lägga den i blöt i vasken med vanish! Milton är glad för att tok-bajsa och jag tackar min lyckliga stjärna för vanish annars hade hans vita bodysar inte varit vita längre ?