Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vilken dag!

Idag har det verkligen varit fart! Det började med att jag skulle lämna på föris (normalt är det Rasmus som gör det). Jag tänkte vara smart, byta om på Aline direkt när hon vaknade istället för att låta henne glida runt i pyjamas halva morgonen. Men, det vara feltänkt. När hon åt frukost gick jag nämligen ut för att underhålla Ian och kom tillbaka till en tokkladdig tjej som väldigt nöjt sa ”jag kladdig nu mamma, vi byta”. Perfekt. Så blir det när man försöker snabba på processen…Hur som helst, resten av dagen spenderades i solen och på långpromenad samt lunch med en vän. Skönt med sånna dagar med!

Är det någon annan som redan känner att solen tar? Jag smörjer redan in mig med min ansiktskräm som har SPF 15. Snart är det även dags att börja skydda kidsen! Jag har fått hem pressprover på riktigt bra solkräm från Nivea som jag kan rekommendera.

Nedan ser ni min solkräm till vänster. Jag använder alltid minst SPF20 på sommaren! Nu räcker SPF15, men sen höjer jag. Denna är en nyhet från Nivea som även innehåller ett ämne som ger en kylande/svalkande effekt mot huden. Väldigt härlig känsla och fin och skön konsitens. Älskar när krämen bara går in i huden utan att kladda.

Sen är det två nyheter till barnen! Båda är otroligt vattentåliga och anpassade för barn och lek. Personligen älskar jag krämen, den går snabbt in utan att kladda. Se bilden nedan, där ser ni att den är lätt i konsistensen, och absorberas snabbt! (bra när det kommer till hoppiga barn!) Sprej är också väldigt bra och något vi använder mycket av i familjen, även denna går snabbt in i huden utan att kladda! Så, bra tips!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hanna g

    Fast det verkar ju askonstigt. Jag har aldrig hört liknande Sofie. Varför skulle man då göra SPF 50?