Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Snygg- sportiga funktionsjackor!

Jag har nyligen fått upp ögonen för lite sportigare plagg! De funkar perfekt i kombination med resterande garderob, de sitter bra på barnen och framför allt så är de gjorda för att röra sig i. Ni som följer bloggen vet att det viktigaste för mig är kvalitet och kläder som kombinerar ”nytta med nöje”, alltså är fina men funktionella. Mina fördomar har alltid gjort att jag inte ens tänker på att köpa en funktionsjacka till min dotter men nu har jag ändrat mig. Jag gillar verkligen dessa jackor från Hummel. Inte bara tycker jag att de är snygga, jag gillar även stilen och färgerna!

barnplaggsguiden.se hummel

Ians blå anorak/jacka, (som jag vill ha i min storlek) har 5000 i vattenpelare, och 5000 MVP (andning) samt är vindtät. Härligt med jackor som klarar regn och rusk utan att man behöver oroa sig! Jackan är enkel att använda då man kan välja mellan att öppna upp jackan helt längst ena sidan eller endast öppna upp jackan i halsringningen för att dra på över barnets huvud. Stort plus är att insidan är i mjuk bomullsjersey.

Material: Skal: 100% polyester, Insida: 100% bomulls jersey. Plagget är slitstark men även följsamt, bra och enkelt för även de minsta barn att röra sig i. Perfekt som första skalplagg, när barnet inte toksliter på kläderna, men ändå är ute mycket och leker och rör sig.

Storlek/Passform:  Normala i storleken, jackan finns från stl 68-104.. Jag gillar modellen anorak, det är ett smart plagg för barn. Sitter inte åt, går att ha en fleece under utan problem, samt går att använda likväl i vagn, bil och i parken. Modellen är lite längre därbak och går med fördel att köpa lite stor i storleken, vik bara upp armarna så kan hen växa in i den. Skyddar hela överkroppen och går ner lite över rumpan.  Bra mudd vid armslutet! Modellen har avtagbar luva!

barnplaggsguiden.se hummel
Dragkedjan till vänster går hela vägen ned, medans dragkedjan på högersidan endast öppnas ned till loggan. Smart lösning – två sätt att ta på jackan.

679 kr

Tvätt: Går att tvätta i 40 grader i maskin!

 

 

barnplaggsguiden.se hummel

 

Alines jacka är även den supersnygg, i ett glansigt tyg med fina gulddetaljer. Passar lika bra en dag på skansen som påväg till kalas tycker jag. Jackan andas och är vattenavstötande, har 1000 i vattenpelare. En bra jacka som man kan ha mellan de olika säsongerna. Går att ha likväl en blåsig vårdag, eller en kylig sommarkväll då den skyddar mot vind.

barnplaggsguiden.se hummel

 

Storlek/Passform: Normala i storleken, jackan finns från stl 68-104. Denna modell är lite klockad från bröstet och ned. Det gör att den sitter väldigt smickrande på barn enligt mig. Jag gillar att den har bra resårmuddar vid armslutet och att den är något längre baktill, så att den går ner över rumpan. 



 Material: Skal: 100% polyester, Insida: 100% bomulls jersey. Plagget är mjukt och silkigt utan att kännas billigt!  Väger väldigt lite och är väldigt följsamt på kroppen. Perfekt plagg för de minsta såväl som de lite äldre barnen.

Jag gillar denna typ av jacka, enkel att ha med överallt då den inte tar någon plats i väskan, går att ha över en fleece för mer värme, eller över en tshirt på sommaren. Skyddar mot vind och andas, vilket gör den härlig att leka i. Stort plus för den jersey fodrade insidan!

Pris: 549kr. Bra pris tycker jag! 

Tvätt: Går att tvätta i 40 grader i maskin. P

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dee

    Vilka fina – tycker du att den bla jackan passar / kan anvandas av en bebis som inte gar an (t ex 6manaders)?

    Var kan man kopa den bla jackan?