Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Ladda garderoben inför våren!

Nu är det hög tid för lite pojkinspiration (och givetvis flick)! Det är härligt att kunna drömma sig bort, längta efter våren och planera vad barnen ska ha på sig. Jag gillar Lindex, mycket för deras kvalitet har blivit otroligt mycket bättre de senaste åren, men även för att de aktivt jobbar för att majoriteten – i förlängningen alla av deras baby/barnkläder skall vara ekologiska.

Här kommer bra bas! Eftersom jag älskar blått, och milda vackra färger så har jag valt ut lite härliga nyheter som kommer till Lindex under mitten-slutet av mars! Priserna är mellan 79.50kr och 179kr.

Först är dessa fina hängselbyxor (bib trouser) som man kan använda nu med en långärmad body, för att sedan bytas ut mot en kortärmad, som den nedan! När barnet växer tycker jag att man med fördel kan använda dessa byxor lite som trekvartbyxor. De har en mjuk resår längst ned så det borde inte skava!

lindex barnplaggsguiden.se

lindex barnplaggsguiden.se

Här är några fina kortärmade bodysar, alla kostar 79.50 kr/st.

barnplaggsguiden.se lindex

12 13

För de riktigt varma dagarna är det härligt med linnen. Denna med moln tyckte jag var magiskt!

9

Kombinera gärna med tunna mjuka byxor!

14

Slutligen så tycker jag att skjortor är riktigt bra plagg att investera i till våren. Man kan ha dem nu med en body under, senare i vår med byxor eller shorts, samt endast den och en blöja på stranden, perfekt som enklare skydd mot solen! barnplaggsguiden.se lindex

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Hej! Superbra blogg! Vet du hur man får information om när Mini Rodini har utförsäljning? Var på den i maj förra året och missade tydligen en i november. Följer dem på FB, ingen info där, kollar hemsidan, googlar osv. Har inte hittat någonting. Men du vet säkert! Skulle bli jätteglad för ett svar 🙂 Tack!

    1. barnplaggsguiden

      Hej Carro!Åh vilken bra fråga! Jag rekommenderar att du går in på minirodini.com, därefter scrollar du längst ner och skriver upp dig på deras nyhetsbrev. Det är väldigt bra då man får all info direkt. Jag vet tex att när de har nya släpp och reor osv så kommer man åt dem nån timme innan andra! Där skickar de även ut info om utförsäljningar. Man brukar säga att MR har utförsäjning 2 ggr per år, en i april/maj och en nov/dec. Jag lovar att skriva om det med, om du mot förmodan missar igen =)
      Ha en fin dag!

  2. Annica

    Hej! Toppenbra blogg med kanontips tycker jag ? Vi fick en dotter 3 januari o köpte då en luddig overall med öron från lindex (du vet säkert ?). Den funkar fortfarande o säkert minst en månad till men skulle gärna vilja ha tips på ytterplagg art köpa tills efter dess då denna säkert kommer att både vara för varm och för liten då ? Hoppas du har några bra tips på lager.
    Med vänlig hälsning, Annica

    1. barnplaggsguiden

      Hej Annica! Jag vet exakt vilken!! Ja absolut, jag kan komma med förslag, den jag har hemma till Ian är en vindfleece overall från POP. Den andas och håller barnet varm, den går även att vika upp över armar och ben i början(perfekt att slippa vantar!) Men återkommer med fler alternativ =)

      1. Annica

        Den från PoP är jättefin tycker jag, men tar gärna fler förslag. Tack så länge! Tänker mig typ april o månaderna framåt tills det är så varmt att man man knappt behöver ytterkläder ? Med vänlig hälsning, Annica