Veckans Rookie: En*fant! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Veckans Rookie: En*fant!

Häromdagen var jag förbi och kikade på ett härligt danskt märke som heter En*fant. Kläderna är i naturmaterial så som bomull och det finns mycket härliga färger och former! Jag tycker överlag att märket är väldigt skandinaviskt, enkelt och vackert. Det finns mycket fina print, härliga sobra färger och vackra mönster – så som små stjärnor. Mitt favorit print är deras val! Vårens kollektion har mycket ljusa färger så som grått, rosa men även i kombination med monochrome och svartvitt. De har mycket fint till både pojkar och flickor!

En*fant har mycket skor, de har både tofflor, inneskor, lära gå skor och sneakers! Många av dem är väldigt fina och känns bra, lagom tunga och stadiga. Däremot har jag inte testat dem, eller något ur märket, endast känt! Hoppas och tror de är lika bra som de är fina!

# 811840_31

# 812130_01

# 813110_17

En*fant har ett komplett utbud, de har allt från skor till till kläder och i höst kommer de utöka till vinterkläder! Det ser jag med spänning framemot att testa!

Här kommer mina favoriter från vårens kollektion! barnplaggsguiden.se En*fant barnplaggsguiden.se En*fant barnplaggsguiden.se En*fant barnplaggsguiden.se En*fant

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.