Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Galon vs Skal

Det är verkligen februari. Det känns, det är kallt och solig, men ändå verkligen kallt. Jag längtar efter mer sol, och efter sommaren, men mest efter våren. Just nu känns det märkligt att börja rekommendera vilka vårkläder ni ska köpa, men det kommer jag göra iaf. Mest för att Aline fortfarande har tunga vinterkläder på sig, de börjar slitas och hon/jag/föris har redan tappat 3 fodrade mössor, vilket nu innebär att hon får ha en ofodrad.

Jag rekommenderar att man klär sitt barn i lager, plus halsduk/krage, mössa och vantar och bra vinterskor. Hur gör ni? Har ni fodrade mössor eller kör ni vanlig bomullsmössa nu? Hon har ju fortfarande varm, så jag är inte så orolig. Här hemma kommer vi använda overall när det fortfarande är minus eller kring nollan. Men snart så, då är det dags för skalkläder och oändliga tester av både skal och galonset! Finns det något specifikt ni vill att jag testar?

Reinis, M Wisteria Lilac

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Selma

    Ja tack! Jag vill gärna ha tips på bra ofodrade skaloveraller som inte läcker. Har haft ett från stadium som fungerat fantastiskt men den är nu flera år gammal. Tack för en bra blogg! Mvh Selma (vi sågs hos J Engberg!)

    1. barnplaggsguiden

      Hej Selma! Va kul! Ja, absolut det kommer! Bland annat POP och Mini a ture, samt reima är på listan! Det kommer snart!