Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Sälja av kläder på facebook!

Hej alla! Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har prioriterat att umgås med min lilla kille. Han har nämligen börjat sitta. Det är så kul och han älskar det. Däremot är han även rätt snabb på att tippa, vilket resulterar i att jag måste passa honom väldigt noga.

Har jag sagt att jag håller på att storrensa? Det är mycket som säljs och rensas. Mest lite saker jag köpt till Aline på utförsäljningar och liknande. Jag minns att jag tänkte, ”åhh det vill jag att hon ska ha när hon blir äldre”. Tyvärr så vill jag inte att hon ska ha det längre och jag har gjort en del felköp. Bland annat rekommenderar jag inte att köpa mer än två storlekar större än det barnet har (efter stl 80), det är svårt att pricka rätt säsong osv. Jag köpte exempelvis en tunnjacka till Aline när hon var ett år och hade stl 80, i stl 104? Hur tänkte jag då? Jag vet inte hur gammal hon kommer vara när hon har det, Aline har just gått in i stl 92. Hursomhelst, sånt säljer jag nu.

Tips är att söka på facebook, där finns många köp och säljsidor. Det är enkelt och kostnadsfritt att lägga upp en annons, plus att de som är del av gruppen oftast gillar just den typ av kläder det gäller. Ex, ”newbie köp och sälj” eller ”mini rodini köp och sälj”.

Bland annat detta sålde jag av:

mini rodini

mini rodini

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ellinor

    Tack för tipset du har ju helt rätt att man inte vet storlekar och om det är vinter eller sommar när barnen får större stolekar. Inte tänkt på det alls.
    Kan du inte tipsa om bra första skor som är lätta att ta på som inte är vinter varma men endån inte sommar skor. ?

    /// en ny mamma 🙂

    1. barnplaggsguiden

      Ja! Det kommer faktiskt snart! Ska skriva om lite mockasiner och riktiga lära gå skor! 🙂 håll utkik!

  2. Lina

    Vill bara tipsa om att kolla BVC-kurvan för att se ungefär vilken storlek de kommer ha när. Har stämt på båda mina kottar 🙂