Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Hunter, Mexx och Zaxy!

Igår var jag förbi på en PR agentur för att fota och höra lite om ett nytt märke som heter Zaxy. Det är inte riktigt nytt, men nytt på svenska marknaden! Väldigt söta, låga gummistövlar med fina detaljer. Det som inte riktigt syns på bilden är att det är nästintill transparent material med lite färg i. Jag tänker att dessa stövlar nog är många småbarns drömskor!

IMG_0082.JPG

Jag fick även se vårens färger på Hunterstövlar för barn som jag helt missat! Väldigt fint, här ser vi de turkosa, gula och rosa igen. Men även mörkblått och lila fanns! Jag gillar att Hunter har flerfärgar och tvåfärgat på många av sina barnstövlar! Det är så fint och härligt tycker jag!

barnplaggsguiden.se hunter barnstövlar

Sen valde jag ut lite favoriter från Mexx. Ett barnklädesmärke som verkligen tagit ny fart. Jag hade mycket Mexx till Aline när hon var liten då min svärmor köpte det till oss. Det är väldigt bra kvalitet och passform, dock är de små i storleken! Titta här!

barnplaggsguiden.se mexx barnplaggsguiden.se mexx barnplaggsguiden.se mexx barnplaggsguiden.se mexx barnplaggsguiden.se mexx

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. barnplaggsguiden

      De kommer ut i slutet av feb:) Babyshop, barnskospecialisten osv kommer ha 🙂 fina va? Kan försöka påminna när de kommer ut 🙂