Veckans Märke: Garbo&Friends – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Veckans Märke: Garbo&Friends

Igår var jag och träffade underbara Susann som är grundare av märket “Garbo&Friends”. Susann har studerat på Bergs och är en illustratör och en riktigt härlig, kreativ människa. Jag kände mig inspirerad och glad bara av att höra henne berätta om hennes Garbo&Friends.

Garbo&Friends har funnits i ca 3 år och är ett märke som gör allt från sängkläder och spjälskydd till filtar och nappflaskor. Susanns vision är att skapa funktionella, vackra ting som inspirerar barnen till lek och utveckling utan att det är skrikiga färger, jobbiga mönster eller tråkig design. Alla produkter passar såväl stora som små. Personligen tycker jag att produkterna är magiska. Och då menar jag magiska, som i att det finns något speciellt och vackert i allt. Spjälskydden har som en saga längst med insidan medans den är enfärgad i en härlig ton på utsidan. Nappflaskorna är milda och vackra och känns kul att ha med sig, istället för enbart blåa eller rosa men någon konstig figur på.

Garbo&Friends har även en filt i kashmir och ull som heter “Heaven in a blanket” som är just det. Väldigt härligt och finns i många fina färger. Innan jag läste på mer så var det just den filten som jag förknippade med Garbo&Friends och som jag anser är deras signatur produkt.

Nemo

Susann är väldigt mån om hållbarhet och att produkterna ska ha en superkvalitet. Allt är tillverkat i Europa, närmare bestämt Portugal. De är gjorda i naturmaterial, som granskas noggrant för att ge så bra kvalitet som möjligt. Fina detaljer så som läderlappen med loggan gör att produkterna andas kvalitet. Det finns inga gifter och kemikalier i produkterna och allt är säkert!

Gå in och spana mer på Garbo&Friends, såg även att de har rea på massa fina produkter! Bland annat golvkuddarna som jag nog måste klicka hem! Jag kommer återkomma med en genomgående recension av sängkläderna och spjälskydd! Purple Rain

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.