Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Crocs

Hej alla!

Som ni vet så är vi testfamlilj för Crocs. Det innebär att vi testar tre par skor nu under vintern. Våra senaste skor som jag nu ska recensera är höst/mildare vinterskor.

Passform och Storlek: Alla i familjen är väldigt nöjda med skorna. Skorna håller alla värmen bra och sitter bra på foten. De är inte så breda som de första skorna jag testat utan är snarare ”normalbreda”. Skorna är i dubbelstorlekar, vilket jag ofta tycker är lite klurigt. Jag upplever att alla skor, även de Rasmus har är som den mindre av de två skostorlekarna. Exempelvis så är mina skor mer som stl 36 än stl 37.

barnplaggsguiden.se

Bekvämlighet: Alla skor är förhållandevis lätta. Alines skor är som mina otroligt lätta och enkla att både ta på och av. Alines skor har dessutom karborreband vid vristen som gör att det enkelt går att sätta på skon även på de minsta fötter.  Barnskorna är superbra och några jag varmt rekommenderar! De sitter otroligt bra på foten och Aline kan ta på sig dem själv! Alla skor är väldigt sköna, jag har haft mina väldigt mycket, både i stan och på landet, även Rasmus gillar dem och har klarat av flertalet långpromenader i dem!

Nedan ser ni mina, Aline och Rasmus skor. Aline och jag Crocs Color Lite Boot, och Rasmus har Crocs Cobbler Boot!barnplaggsguiden.se

Anmärkningsvärt: Jag anser att mina skor är fina och bekväma, däremot tycker jag att sömmen som går över foten var lite hård och skavde i början. Efter någon veckan användning försvann det och nu är det inget jag tänker på. Jag skulle även önska lite mer mönster på sulan av mina och Alines skor. Mer som de Rasmus har, då de annars kan bli lite halt på vissa underlag.

Vattentålighet: Alla skor är vattentåliga och har även hållit värme bra vid användning. Jag är verkligen nöjd och både jag och Rasmus tycker att skorna är överraskande tåliga och täta. Jag har varit ute i pölar och slask och det läcker ingenting!

image barnplaggsguiden.se

Sammantaget: På det stora hela är hela familjen väldigt nöjda! Bäst var Alines men tätt därefter följer mina och Rasmus på delad andraplats. Alla skor är sköna, lätta och sitter bra på foten. De är något små och normalbreda. Bra med vattentäta och tåliga skor i ett material som lätt kan torkas av om det blir smutsigt. Skor man kan använda både i stan och på landet.  Alines skor var väldigt fina medan mina och Rasmus skor är helt okej till uteseende, inte supersnygga eller fula. Jag är dock nöjd och kommer fortsätta använda dessa!

Maila gärna om ni undrar något mer som jag inte skrivit om! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Robin

    Hej! Jag har hittat en såna som Rasmus har fast i färgen blåa. Varit i affären på lång tid för att jag var så så osäker om jag ska köpa eller inte. Skorn ser bra ut, inte fula inte supersnygga som du skrivit. Men håller den värme? Skulle dem passar bra att använda när man ska gå mycket, t.ex min resa till new york om två veckor. Tack för svar!

    1. barnplaggsguiden

      Hej!!
      Ja, va kul. förlåt för sent svar! Såg detta först nu! Ja, vi gillar dem. Rasmus gillar dem med och mer, och de är sköna och relativt varma. Inte det varmaste, men absolut varma! Hoppas du gillar dem.Vi har använt dem mycket! Bra skor!