Minirecension: OnePiece – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Minirecension: OnePiece

Hejsan Gänget!

Hoppas alla får en härlig måndag! Själv så sitter jag med en massa papper och kläder och njuter! Recensionsdax big time efter jul och nyår. Känns bra att vara tillbaka! Först ut är OnePiece.

barnplaggsguiden.se

Pris: 399kr

Material: 30% polyester, 70% bomull, borstat och mjukt på insidan. YKK dragkedja och små fickor fram. Älskar att det är stora tygbitr på dragkedjan, det gör det lättare för barnen att dra på sig OnePiecen själv!

Passform/Storlek: Personligen tycker jag att OnePiece är helt ute och cycklar när det kommer till storlekarna. De är väldigt stora i storleken, både på bredden och längden. Mycket rymliga. Jag förstår att de ska vara stora och lösa men jag upplever dem som mycket förstora. Däremot är det dubbelstorlekar och det ger lite spelrum att ha längre spann. Aline har storlek 1 -1,5år och hon är 89 cm lång.

Tvätt: Jag tvättade den i 30grader, den håller formen bra. Jag tycker att den har “dragit” ihop sig lite, men inte så mycket att den känns märkbart mindre. Det mjuka luddet på insidan känns lite avtrubbat, jag tror dock att det blir mjukare med lite användning efter tvätt.

Jag tycker att det är ett fint och användbart plagg. Vi har vår på Aline över hennes andra kläder när hon åker bil eller hemma på morgonen när det är lite ruggigt. Jag tycker de är lite dyra, men vet att de har ett okej andrahandsvärde. OnePiece gör fina Onesies med bra kvalitet! Plus för att man kan växa mycket i dem, minus för att storleken är svår att få rätt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.