Julstök! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Julstök!

Hej!

Dagen har bara runnit iväg! Jag har fixat på med julförberedelser hemma, det tar aldrig slut! Men härligt är det. Jag har slagit in paket, bakat(lussebullar, tredje gången!! Dessa är helt magiska!), lagat mat. Ikväll har vi 10 personer på middag, mysigt men det finns en del att göra! Jag hann ialla fall med en promenad i solen. Helt magiskt, känns inte alls som jul, men fint ändå.

Tänkte berätta vad Aline och Ian ska få i julklapp:

  • ABC blocks, från Livly
  • Mjuka klossar, som ser ut som träklossar.
  • Fisher Price aktivitetsleksaker
  • Fisher Price telefon
  • Max-böcker
  • Boll

Aline fyller två snart, den 26 december, så då får hon en Pippi sångbok och ett Garage från Oliver&Friends. Det känns lagom, vill ge lite fina leksaker som hon kommer gilla, men känner ändå att det måste vara rimligt. Vad ger ni?

barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.