Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Tävling – Crocs

Snart är det jul. Det går inte en dag utan att jag tänker på vad vi ska hitta på hela familjen under vår ledighet. Visst, jag är mammaledig men ni som har varit på föräldraledighet vet lika väl som jag att det inte är ledigt alls. Så när Rasmus går på semester nu inför jul så blir det helt annorlunda. Jul och nyår är verkligen en familjehögtid, otroligt mysigt nu när man har en egen liten familj. Jag ser framemot att vara ute mycket med barnen. Gå långa promenader när de sover i vagnen och leka i parken. Kanske vara lite på landet?  Om man ska vara ute mycket är det viktigt att klä sig rätt, varm och bekvämt. Därför känns det väldigt kul och passande att jag får tävla ut ett par Crocs AllCast Waterproof Duck Boots. Crocs står för family fun! Så det känns väldigt passande!
Som ni vet är jag med i CrocsTestSquad och dessa testar min familj. Nu kan alla vara med och tävla, för vinnaren får själv välja om han/hon vill ha ett par dam , herr eller barnskor. 
   
Tävla genom att svara på frågorna – Vad gör du för kul med familjen på julen? Vem vill du vinna Crocs AllCast Waterproof Duck Boots till?
Slutdatum är fredag den 19de kl 12.00!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Vi ska fira jul med min familj som bor 100 mil bort och vi inte träffar så ofta. På julafton ska vi även fira vår dotter som fyller ett år. Förra året blev det inte så mycket julfirande i och med att lillan kom.

    Skona vill jag vinna till mig själv ?

  2. Sanna B.

    Denna jul blir det inte mycket ledigt, men det som bli kommer vi spender i Åre, med familjen . resten av tiden så jobbar jag. Skulle otroligt gärna vilja testa ett par själv. Allt som handlas är till barnen. Skulle vara perfekt julklapp till mig själv. Om man får säga så!

  3. sara lindström

    Ja! Jag hinner tävla! På julen brukar även vi vara i Norrland. Där åker vi skoter och hänger i centrum, med familjen. det viktigaste är inte vad vi gör utan att vi får spendera kvalitetstid tillsammans. jag skulle gärna vilja vinna dessa till min man. Han har aldrig har rätt skor på sig! Vore kul om han kunde vara ute med oss och inte känna sig kall.

  4. Karin

    Testar igen, Först vill jag bara säga att du har en fantastisk blogg!
    Jag önskar vinna dessa skor till min son Joel som är 3. Han har alltid haft lite dålig balans och jag tror att lätta vinterskor skulle få honom att gå bättre, då kanske han vill vara mer ute med mig och min man som vi älskar på vintern. Annars spendera vi gärna dagarna inne i huset och julmyser!

  5. Karin mamma till Joel

    Först vill jag bara säga att du har en fantastisk blogg!
    Jag önskar vinna dessa skor till min son Joel som är 3. Han har alltid haft lite dålig balans och jag tror att lätta vinterskor skulle få honom att gå bättre, då kanske han vill vara mer ute med mig och min man som vi älskar på vintern. Annars spendera vi gärna dagarna inne i huset och julmyser!

  6. BeaS

    Min lilla son nu 8mån är, snart han kommer gå den tiden är snart här. I dagens samhälle man ska hinna allt och lite till, jobba, träna, vara en god vän och allt annat man vill. Det viktigaste av allt att vara mamma ändå måste vara, när Hjalmar börjar gå vi vill regn och rusk klara. En rejäl sko för mamman att ha, när jag ska leka ute och för Hjalmar den bästa mamman va.

  7. Peter

    Jag skulle faktiskt vilja vinns dessa till min fina fru. Hon behöver ett par nya vinterskor. Det skulle bli en fin julklapp i jul stressen. Så kanske vi kan tillbringa jul ledigheten ute mera. Hon klagar alltid att hon fryser.

    Annars planerar vi lite bio och ev Disney on ice med sonen.

    Önskar god jul / Peter

  8. Edvin

    Vi älskar snö, jag vill vinna till min vackra fru som förtjänar dessa efter en förlossning!
    Hon är en ängel, alla mammor är det!

  9. Matilda Milano - shopaholic & Mama x3

    I år är vi för första gången HEMMA i jul, det ska bli helt underbart! Vi har alltid åkt iväg över jul tidigare, men nu kommer alla hem till oss. Utöver all god mat, tomtegröt som ska ställas ut och julklappar som ska öppnas så blir det en härlig reunion för den del av släkten som inte ses lika ofta. Vi hoppas självklart på snö så att vi kan spendera lite tid ute också, jag är dock frusen av mig så ett par duck boots till mig själv står på önskelistan. Barnen har jag redan försett med skor men är så dålig på att ta hand om mig själv när det kommer till den biten. Hoppas såå på denna tävling! <3

  10. Helena Jonasson

    I år känns julen extra speciell för mig, vi ska göra något jag inte gjort på 12 år, vi ska fira jul hos min pappa som bor 45 mil bort. Jag har längtat och längtat och om bara några dagar är det dags. Vi packar ihop hela familjen (man och två döttrar på 8mån och 3 år och 8mån). Det viktiga är inte var och hur vi firar, så länge vi får vara tillsammans.

    Skorna skulle jag önska till mig själv, som förskollärare är det viktigt att ha det varmt om fötterna

  11. Magriffe Attack

    Vi kommer att vara hemma hela familjen. precis som du skriver, så mysigt att vara allihopa tillsammans. På självaste julafton kommer vi att vara i Mariefred hos min mamma, där jag firat större delen av livets julaftanar. Jul är för mig allara främst barnens högtid, så vi kommer att ägna all tid åt att göra roliga mysiga grejer, så som att åka och bada hela familjen, gå på bio, plocka fram alla pandurogrejer vi har och pyssla hemma, hyra film, baka, och såklart vara ute. Vi har mycket fina roliga parker där vi bor och alla i familjen har mycket bra vinterskor, utom min älskade man. Jag skulle jättegärna vilja vinna skor till honom. Han är min klippa och stöttar mig stenhårt i min hemliga dröm, och så är han en otroligt fin pappa till våra tjejer. Detta är riktigt coola skor från ett märke jag inte gillat förut, skulle vara kul att prova!
    Önskar dig och familjen en fod gosig jul och ett fantastiskt 2015!
    Magriffe

  12. Nina strand

    Vi brukar Tyvärr aldrig få snö, däremot en jäkla massa regn. Och blåst, och kyla. Dessa skulle vara plåster på såren för att jag tycker det är så hemsk tid på året vädermässigt. Vi brukar satsa på att istället mysa inne, baka och spela spel!
    Men dessa kanske vi kan leka ute istället!
    Ha en fin kväll!

  13. Jenny Näslund

    Julen firas in med lugn och julefrid hos oss med nykomlingen Felix 4 veckor i familjen. Firar med julemiddag och paketöpping med våra föräldrar, kvällen avslutas dock med eftersläckning hos grannen på jul-aw 🙂

    Motivering:Om jag vinner kommer dessa skor traska med mig runt Djurgården under hela min mammaledighet! Och med denna lervälling lär de behövas!

  14. Bella löv

    Önskar vinna till mig då mina skor som jag har idag är så hala. Idag halkade jag, ich inte kan jag springa efter barn när jag har dessa skor!!
    Hoppas nu att jag vinner dessa fina!

  15. Sandra g

    Vi brukar ha mysigt och familjetid i vardagsrummet. Vi gör en stor koja av alla stolar, täcken och kuddar som finns i huset. Dricker choklad, brer lite mackor.
    Sen bakar vi bullar!
    Jag önskar vinna till min son så han kan leka ute för en gångsskull!

  16. Ulrika

    I jul ska vi vara hemma och mysa med vår familj. Att bara få rå om varandra och leka såväl ute som inne, pyssla och bara vara känns som rätta medicinen för att vi ska bli av med seglivade förkylningar.
    Resten av familjen har fina och bra skor så skulle jag vinna så skulle jag behöva skorna för alla utflykter som ska göras i vinter med barn och bebis.
    Tack för en underbar blogg som jag läser varje dag och ha en härlig jul!

  17. Hanna

    Jag hoppas på snö i jul så hela familjen kan vara ute och åka pulka! Vinner jag skorna behåller jag dem själv eftersom jag behöver ett par varma och sköna skor som klarar livet som småbarnsmamma i pulkabackar, på lekplatsen och på barnvagnspromenaden!

  18. Sofie

    I julveckan blir det Sälen med familjen. Nyårveckan arbetar jag hela veckan. Skulle sååå otroligt gärna vilja testa ett par själv. Allt som handlas är till barnen. Skulle vara perfekt julklapp till mig själv ????

  19. Camilla

    På julen spelar vi alltid hockeyturnering med hockespelet (sånt manuellt gammalt stiga) hela familjen! Vi blir helseriösa och har domare med protokoll med mera. Vinnaren får en massa fina priser men såklart är äran över att vinna över syskonen störst! Spelet ligger undanstoppat resten av året så att alla går och längtar efter det.

    Jag hade verkligen behövt ett par nya vinterskor, mina gamla är tyvärr inte vattentäta och klarar inte lekar ute i snön och som student med barn är skor till mig själv väldigt långt ner på prioriteringslistan.

  20. Jessica Sundberg

    Varje jul hyr vi en stor stuga i fjällen och åker iväg jag, maken och barnen tillsammans med mina tre svägerskor och mina svärföräldrar. Vi åker slalom, längd, pulka etc och njuter av en härlig vecka med mycket mat och mys!

    Skorna skulle jag behöva. Lekar med barn kräver bra kläder, både på knopp, kropp och fötter!

    Kram

  21. Maria Österskog

    Jag har dille på att göra julgodis, så det pysslar jag mycket med på julen. Och sambon..Ja, han äter och mumsar i sig! Vi älskar att se julfilmer och gosa ner oss i soffan. I år är det första året med barn!! Spännande och nytt, och många släktingar att hinna träffa just i juldagarna. Jag är ingen frilufsmänniska, äger knappt varma skor brukar ha skinnjackan även på vintern. I år har jag iaf köpt mig en ordentlig vinterjacka i förhoppning om att det ska komma mycket snö så vi kan ta oss ut och dra lillan i pulka!! ? Då kan det par Crocs kängor komma väl till pass.
    Instagram @mariaosterskog

  22. Sofia

    I år så ska jag, min sambo och vår sån för första gången hålla i julafton och skapar på så vis en ny tradition att det alltid kommer vara hos oss tills våra barn får barn och vill ta över.
    Så vi kommer säkert stressa oss just på julafton, haha, men då får Linus kvalitetstid med morbror. Men på julledigheten så ska vi passa på att njuta av att pappa/sambo är hemma och förhoppningsvis är det snö så vi får leva ut våra drömmar att leka i snön med vårt barn. Vi tar dagarna som dom kommer och lägger all fokus på vår son, på så sätt har Vi roligt.

    Jag skulle vilja vinna ett par damskor så jag också kan få ha varma fötter i vinterleken 🙂

  23. Kohanna

    I vår familj försöker vi mysa till det genom att alltid tända ljus vid lekstunder eller matstunder exempelvis. På så sätt får vi lite julstämning 🙂 min son är snart 1 och för liten för att baka pepparkakor och sånt men sno kulor från granen och slänga iväg så mamma får hämta är ju inte fel :)! Då skrattar han som en tok. Men nu längtar vi till snö så jag kan få gå ut och åka lite pulka för första gången med honom! Och då skulle jag behöva ett par nya skor! Eftersom jag alltid lägger allt på Elvis så skulle jag unna mig själv dessa om jag vann. 🙂

  24. Lena

    Hej! Vi är mycket i skogen tillsammans hela familjen! Med varma kläder, varm choklad och prickig-korv-macka, inramat av vit orörd snö trivs vi som bäst! Mys och bus i skogen ? Om jag hade den fantastiska turen att vinna de fina vinterskorna, skulle jag vilja ha dom själv! Jag skulle gärna låta barnen prova, de går alltid först! Men en mamma med varma, torra fötter gynnar ju barnen också i förlängningen! Och snåla mammans vinterskor är ett par 15 år gamla Graningekängor…

  25. Annika G

    Vi badar badkar ?! Sonen på 6 månader har börjat tycka de e kul o bada, så vi tappar upp lite vatten i badkaret så får en vuxen sitta med o frysa lite 😉 o leka med leksaker i vattnet! Superkul o mysigt! O sen värma sig framför brasan o läsa saga 🙂 Bästa som finns ❤️ Hoppas verkligen på vinst för ett par vinterskor skulle va perfekt o ge kära sambon i julklapp om de blir nån snö här o han får skotta vägen o dra sonen i pulka behövs bra skor! Håller tummarna! God jul?⛄️❄️?❤️

  26. Tara Saleh

    Jag firar inte jul, men älskar att vara med min familj. Vi gillar att umgås bara vi, och det gör vi så sällan. Vi brukar gå tillsammans runt sjön där vi bor. Min son är så liten så han behöver inte skor, men min man gör verkligen det!
    Tack för en fin blogg och tävling

  27. patricia nyback

    Nu i jule tider fixar vi jul belysningen ute och inne. Pyntar granen och myser till 1000 🙂 skorna skulle jag ta själv. De jag har nu är inte alls bekväma,skoskav här och där. Dessytom har vi en grabb som älskar att va ute och då är det ett måste att ha ordentliga skor. Både varma och lite vattentäta och framförallt inte klumpiga att gå i, och sprimga också ( springa efter vilddjuret Anton är inte lätt) 🙂 hoppas så på vinst,skulle vli en lättnad för plånboken om den slapp ett besök i skoaffärn. Dom pengarna kan familjen göra nått kul för istället 🙂

  28. Lisa T

    Åh en av de bästa tävlingarna på länge! Jag längtar till att åka pulka med mina tre kids. Min man och barnen har fina och bra skor! däremot så är man ofta som mamma lite snål mot sig själv, så jag skulle verkligen vilja vinna dem till mig själv!
    Hoppas hoppas. Vore så kul!

  29. Lisa Öberg

    Åh vilken drömvinst.
    Faktist till mig själv. Jag köper aldrig något till mig själv. Just skogarderoben är akut tom då fötterna blev större efter senaste graviditeten.
    Förra vintern hade jag gympaskorna i lekparken och pulkbacken.
    Jag har varit sjuk, så skor till barnen har prioriterats först.

    Det skulle vara tokskoj att leka mer med barn en denna vinter.

    Vi brukar samlas alla grannarna och åka pulka på jul, men nu har vi ingen snö ännu så då får vi hitta på något annat. Vi kanske leker lite lekar och tar en kaffe runt en eld.

    Jag längtar till julen, mysigt att vara med baren hela dagen 🙂

  30. Pia Li

    Jag hoppas på att vinna dem till min älskade dotter!
    Hon har haft det tufft och kämpar lite fortfarande.
    Den 22/2-14, döptes den yngsta dottern, samma dag fyllde pappan till barnet 30 år. Men de överraskade oss med att GIFTA sig också!!
    Men 2,5 vecka efter åker svärsonen in akut med ambulans och hamnade på Intensiven! Han hade fått bukspottkörtelinflammation, vilket är livshotande! Han låg på IVA i 3 veckor, uppkopplad med dropp och slangar överallt. Sedan 1 vecka på vanlig avdelning, innan han så äntligen fick komma hem. Det blev en lång sjukskrivning. & rehabilitering för att få upp krafterna igen. Så för 3 veckor sedan togs källan till det onda bort,mgallblåsan. Tack gode Gud att han finns kvar hos oss. Under tiden bodde jag hos dem, för att hjälpa till med barnen och hunden, så hon kunde vara med sin man. Deras första månad som gifta tillbringades i en sjukhussal.
    Inte nog med det i maj, gick en mycket god vän till dottern hastigt bort, efter en blindtarmsoperation. Hon lämnade efter sig make och två små barn, jämngamla med dotterns. De brukade umgås.
    Efter detta har dottern kämpat mot negativa tankar. Hon är så rädd att något ska hända henne eller maken. Så barnen inte har några föräldrar. Så nu går hon på samtalsterapi, för att komma rätt igen.
    Med allt som har hänt så är ju ekonomin ansträngd, så det är ju kläder och skor till barnen i första hand. Inte nog med det så har deras hund bitit sönder hennes bästa vinterskor!
    De är en familj som är mycket ute i naturen, på promenader med hunden, leker med barnen, skojar i snön mm.
    Så nu hoppas jag att jag kan få överraska henne, med ett par nya ordentliga skor! Men som sjukpensionär räcker inte pengarna till.
    Håller nu tummar och tår, för allt vad det går!
    Så att dem jag till henne, jag överräcka får! <3 🙂

    1. Pia Li

      Oops, jag glömde ju säga vad som är roligt med julen.
      Det är när vi samlas hemma hos dottern, svärsonen & barnbarnen!
      Hans föräldrar med respektive & syster. Jag och min man. Förra året var även sonen & sonhustrun med. Men i år är de hemma hos sig. För de blev föräldrar den 1/12-14, till en liten söt son! 🙂
      Min lillasyster med make & två töser, är också med.
      Alla bidrar med något, vilket vi alltid kommer överens om i god tid.
      Dottern med familj står för skinkan, potatisen, ägg & i år en dessert!
      En öl till maten är ok, men ingen sprit! Här kör vi med en vit jul!!
      Efter mat & Kalle, blir det julklappsutdelning. Mest är det ju till barnbarnen. Vi vuxna plus min lillasysters flickor, kör Paketrace!
      Alla köper något för 150 :-! Valet man gör själv är ju, om man köper ett paket eller flera! Dessa paket läggs upp i mitten på bordet. Sedan slår man en tärning om vem som ska börja! Samt kommer överens om hur lång tid det ska pågå. Oftast blir det 3 min. Ingen får vara utan paket!, Vid lika ögon på 2 tärningar får man ta ett paket & lägga det framför sig. Så fortsätter det tills tiden & paketen är slut. Paketen får inte öppnas än. Sedan kör man en vända till & då får man ta från varandra. Då tiden är slut så öppnas paketen. Och så körs det en vända till! Det blir hysteriskt roligt. Det kan finnas paket som bara far runt, för alla vill ha det!!
      Lungt och skönt är det! Om det finns tid så åker vi pulka med barnbarnen, bygger snögubbe eller bara tar en promenad!
      God Jul & Gott Nytt År! 🙂

  31. Linnéa E Östberg

    Hej!

    I år ska vi fira jul för första gången som den lilla familjen vi blev då vår dotter föddes i mars. Vi har länge velat ha barn och äntligen lyckades vi 😉 Det är nu vi ska skapa våra familjetraditioner och en så länge så hoppas jag mest på bara på mys och mycket glädje.

    Skorna skulle jag, trots att jag tycker de är ursnygga, vilja ge till min Norrländska vinterhatande make som verkar tro att det går lila bra med samma dojor året runt 😉 Vore kul om han kan ta ut dotter på hennes första pulkaåk (julklapp) utan att förfrysa fötterna!

    Tack för en fin och informativ blogg! Kram

  32. Lina Sällberg

    Vi firar på ett ganska klassisk vis. Nämligen genom att vi samlas, äter mat, ser på Kalle och de andra programmen på tv innan vi äter godis och öppnar klappar. Det blir sista julen som barnlös, så nästa år har vi en liten knatte med oss!

    Jag skulle vilja vinna till min sambo som inte har några bra och täta vinterskor, vilket kommer behövas när han ska ut med barnvagnen i vinter, snö, kyla och slask!

  33. Amelia

    Jag hoppas på att vinna dessa till min man då han har väldigt fula kängor. Vi älskar att vara ute på landet, och det är vår definition av familjekul. Han däremot tycker att det är ok att se ut hur som på landet. Dessa skulle verkligen pigga upp oss alla!
    Kram och tack för en fin blogg!

  34. emelie grönvall

    Åh! Jag hatar att vara ute när det är kallt och grått. Tror att det är för att jag ogillar att frysa. Tyvärr älskar hela min familj det! SÅ jag skulle vilja vinna dessa själv då jag vill vara med familjen utomhus, lite gladare.
    Hoppas

  35. Gith Höglund

    Julen för oss är fylld med traditioner och jag blir lätt lite ”fyrkantig med glimten i ögat” till jul. Vi ska minsann göra som vi alltid gjort och alla verkar må bra av det. Samma julmusik att vakna till på morgonen,gröt och skinkmacka till frukost, lite spel på fm, lunch kl 13 och Kalle kl 15. Sedan en kort väntan på tomten och julmysfika efter alla paket. Brukar avsluta kvällen men en lång härlig promenad med vovven. En intensiv men lugn dag hemma med nära och kära och mysiga traditioner. Om jag vinner kommer jag välja skor i stlk 40, då kan både jag och stora dottern prova dem så får vi se vem av oss de passar bäst!

  36. Julia Sundberg

    Hej!
    I jul hoppas vi på mycket snö då vi gillar att vara ute och det är vår sons första jul. Så snögubbar, snöänglar och mysiga promenader.
    Men för en familj med en inkomst är det mycket pengar med skor till hela familjen, så att vinna detta hade varit till fantastisk stor hjälp! Nu håller vi tummarna och önskar en god jul! ??

  37. Lisa Persson

    Den här julen har min mamma bokat badhuset två timmar mitt i dagen på julafton så vi ska dit och plaska och barnen får leka av sig så dagen inte bara blir en lång väntan på tomten.

    Jag skulle vara ego och beställa skor till mig själv då jag har hål i sulan på mina skor så det är ständigt blöta fötter när jag är ute.

  38. Sara Lindqvist

    Julen är till för barnen och det är för deras skull vi tar ledigt – därför låter vi dem bestämma agendan i den annars inrutade vardagen! Vi hoppas så klart på en vit jul med pulkaåkning och snöbollskrig! Vår 2,5åring älskar och va ute och fixa – gärna länge! Dessa skorna hade varit toppen på honom, oavsett om det blir snö eller slaskigt som det brukar i Skåne!

  39. Ann-Charlotte

    Vi äter alltid en mysig brakfrukost och öppnar paketen som tomten lämnat i julstrumporna. Sedan går vi till kyrkan och kollar på barnspelen. Otroligt mysigt 🙂 Jag vill faktiskt vinna ett par skor til mig själv. Man är så himla duktiga på att köpa varma och vattentåliga kläder till ungarna. Och sen står man där själv och huttrar. Och med två kids blir det en del utelek. Håller tummarna!

  40. Sara C

    Vi brukar hitta på en aktivitet, förutom det traditionella julfirandet, hela släkten när alla är hemma. Oftast blir det bowling och det är så kul när alla, från de minsta till farfar kan vara med och ha skoj tillsammans 🙂

    Jag skulle vilja vinna ett par varma crocs till mig själv så jag kan leka massa i snön utan att frysa. Barnen är redan kittade men mamman kommer längre ner i prioriteringsordningen 😉

  41. Beatrice Persson

    Jag brukar alltid jobba på julafton. Tycker att mina anställda skall få vara lediga och umgås med sina familjer. Men denna jul är jag föräldraledig och tänker njuta av att vara med familjen första gången på 3 jular. Julen firas mest för barnen. Vad är bättre än att ha en dag där barnens ögon tindrar och man nästan får göra vad man vill. Om jag skulle vinna skulle jag verkligen unna mig själv skorna. Tror dessa behövs till en föräldraledig mamma ute på landet i Dalarna.

  42. Frida

    Mina killar är fortfarande så små (16månader) så vi har inte hunnit skapa våra egna traditioner kring julen än. Men min önskan är att de ska få uppleva samma bullerbyjul som jag alltid upplevde som liten. Jag vill att mina barn ska få vara med o baka, laga mat, stöpa ljus, julpyssla, gå till skogen och välja gran och tassa ner på julaftonsmorgonen och finna granen klädd. Ja allt det där som gjorde mina barndomsskildring fantastiska och minnesvärda. I år satsat vi fullt ut på pynt i barnvänlig höjd så får det andra komma med åren allt efter de blir äldre.

    Jag skulle vilja ge skorna till min sambo som är pappaledig med twinsen. Han klagar på att han saknar varma o goa vinterskor när han är ute o busar med killarna.

  43. lisett kannenberg

    Julen firas med hela familjen. Vi fikar, spelar spel, äter julbord och öppnar julklappar.
    Då detta är första julen med vår lilla Oliver så har vi bestämt att vi (jag och min sambo) inte ska ge några julklappar till varandra. Det hade varit så himla roligt att få överraska honom med ett par sådana fina skor, då han verkligen är i behov av det.

  44. Sofie Pramgren

    Denna jul firar vi hemma hos oss med min sida av familjen/släkten. Och vi gör ALL mat till denna dag.
    Låter halvt galet och blir nästan stressad av att skriva det, men insett att det är lättare.
    För 2 år sedan när vi firade jul hemma sist så hjälptes vi alla åt med just maten. Men tycker att det mest vart kaos och otroligt stressigt just då.
    Så jag gör hellre allt innan och njuter av julen. Precis som man skall göra.

    Skulle älska att vinna de snygga skorna/kängorna till mig själv. Letar och letar efter snygga och varma skor till mig, men som ändå passar plånboken. Inte det lättaste med julen och allt.
    Skulle vara otroligt att vinna.
    Hoppas innerligt.

    God jul!

  45. Emma

    På julafton roar vi oss med att tillåta lögner… om att jultomten finns! Det är så spännande att vara förälder och odla myten om tomten. Att han ser och hör allt, att han fixar julklappar till alla barn, åker runt med sina renar och så vidare. Och sedan kommer tomthen (fjol hade vi en tomtemor hos svärfar och en tomtefar hos mina föräldrar), och man får göra allt för att barnen inte rycker av hen skägget!:-) Har vi tur finns det snö så att vi kan fördriva tiden i väntan på tomten med att åka pulka, eller tolka på skidor bakom traktorn. Jag önskar mig ett par Crocs till mig själv – barnen har redan praktiska skor med gummihätta som tål regn, själv går jag och fryser om tårna när den här blöta vintern fortsätter!

  46. Lina

    Åh jag skulle faktiskt vilja vinna till mig SJÄLV som en egen julklapp, eller present eftersom jag snart fyller lite jämt 😉 Jag prioriterar alltid bort mig och sonen behöver ju alltid nya kläder, nya skor, ytterkläder etc… så han går ju alltid först, jag kan få en juklapp till mig själv i år 🙂

    Håller tummar å tår att jag ska bli varm om fötterna i år.

    Önskar en fin dag, Kram L

  47. Ulrica Mickelsson

    Är egoist nu, vill vinna dam till mig själv? på julafton spelar vuxna å barn julklappsspelet tillsammans? efter Kalle Anka går vi alltid ett fackeltåg innan vi äter julmiddag. Tomten kommer naturligtvis och delar ut julklappar på kvällen. Lek,sång , gott att äta å umgås är ledord i vår jul. Men viktigast av allt. Vi firar en VIT/alkoholfri jul så länge nåt av barnen är vakna?✊?

  48. Rebecca antonsson

    Har en son på 15 månader nu som älskar att vara utomhus så här i Landvetter blir de att plaska i vattenpölarna men sen ska vi även åka lite längre norr åt för att fira med min mor och far så då blir de pulkabacken för hela slanten!

    Skulle så gärna vilja vinna dessa till min son så han håller sig varm och go om sina fossingar !

    Tusen tack för chansen att delta i denna tävling !
    Hoppas ni får en lugn och härlig jul med familjen ☺️

  49. Emelie Sander

    Åh ja vilken fin tävling! Min man och jag har just fått ett barn, vi brukar gå kilometer långa promenader innan hon kom. Men nu efter grav så passar inte mina skor, så jag önskar verkligen vinna skor till mig så vi kan ha family fun!
    Tack för en fin blogg!

  50. Petra R

    Vi ska fira jul hemma i Sverige med min familj. Jag har många systrar och alla ska samlas. Jag bor vanligtvis i England med min man och dotter så det ska bli extra kul att komma hem i jul!

    Det är min dotters första jul I år!

    Min make är engelsman och är i stort behov av ett par skor som klarar av den svenska vintern! Han fryser alltid om tårna när vi är i Stockholm under vintern! 🙂 jag önskar mig ett par skor till honom!

  51. Nathalie

    Hejsan!
    Jag är också föräldraledig men min man jobbar ofta 12h och vi har alltså väldigt lite familjetid. Nu vid jul är han ledig och vi har planer att strosa runt i stan,gå på lunch,vara på landet och köra traktor och mycket annat. Om jag får vara riktigt ärlig så har jag ingen skillnad vad vi gör bara vi får vara tillsammans <3. Jag skulle gärna vinna ett par skor till mej eftersom jag annors alltid prioriterar mitt barn före vad gäller skor etc. 🙂

  52. Deni Mårdvall

    This would be baby A first Christmas and we would celebrate only 5 of us. Farfar, farmor, papa, mama och A. Hubby is the only child so, we are a small (cute) family. We will spend Christmas by cooking Balinese, Indonesian and Swedish food together and have a long stroll together. The boots will be for me because baby A and I love to walk every single day for minimum 5 km, so the boots would be a big help to keep my feet warm. Fingers crossed that I would win it! Merry Christmas to you and your family from us ?

  53. josefine

    Vi tar det bara lugnt, fikar, äter massor av godsaker, ser självklart på Kalle Anka och sen efter middagen så kommer tomten och hälsar på. Så mysigt nu att kunna föra vidare sina traditioner till sina barn. Jag vill gärna vinna de fina skorna till mig själv (om man nu får det ;)) för jag vill så gärna kunna gå gravid svullen hela vintern i ett par sköna skor. ?

  54. Helena M

    Vi är tillsammans och leker med barnen! Inne blir det pyssel med sax tejp och silkespapper ute blir det förhoppningsvis pulkaåkning! Blir det ingen snö blir det förmodligen olika roliga parklekar! Vill vinna skorna till min man så hans fötter precis som barnens blir varma och torra!

  55. Catharina

    Julen kommer vi fira hemma med våra tre små flickor, senaste tillskottet kom i september så det blir hennes första jul! Längtar till julafton för att få se den härliga reaktionen när tomten kommer! Så mycket god mat och mysigt sällskap av familjen, även långa promenader vilket det då skulle vara kanon för min del (mamma) med ett par varma skor! God jul och gott nytt ?

  56. Katrin Kyller

    Åh!! På julen brukar vi vara i Norrland (annars sthlms bor) så jag skulle gärna vilja vinna dessa till min man som aldrig har rätt skor på sig! Vore kul om han kunde vara ute med oss länge och leka med barnen!

  57. Caroline Almqvist

    I jul kommer vi njuta av att familjen är samlad och invänta vår lilla bebis kan bestämma sig för att komma när som helst.

    Jag skulle vilja vinna ett par skor till mig själv för att slippa frysa om fötterna under de kommande härliga barnvagnspromenaderna.

  58. Pernilla P

    På julafton så träffar vi min släkt och familj, min syster med son i samma ålder som min son så jag hoppas på snö så det blir pulkaåkning!
    Vinner jag så ska min sambo få ett par varma, vattentäta skor så han kan vara med ute och leka! Mannen vägrar bra skor, snyggt ska det vara tycker han och det är svårt att hitta snygga OCH praktiska skor.

  59. Titti S

    Under julen har pappan tagit långledigt så vi ska mysa och gå i skogen med dottern och vår galna Jack Russell hund. Dessa skor skulle komma väl till användning då mina andra skor är för små efter graviditeten. Check för större fötter! Så skorna skulle gå till mamman (mig) i huset.

  60. Sandra S

    Vi brukar alltid bygga snögubbar, många många i olika former! Det älskar hela familjen.
    Barnen har bra skor, men inte jag, därför önskar jag vinna ett par till mig själv!
    PS. Håller tummarna, så fina!!