Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Shepherdtofflor

Nu har vi testat igenom tofflorna från Shepherd ordentligt! De säljs på Barnskospecialisten, barnskoexperten och på nätet. Tofflorna har många användningsområden, bland annat när bebisen sitter i babysittern, när man åker bil och vagn och när man ska iväg på annat äventyr. Det går även att ha dem på torrsnö, vilket kan vara toppen när barnen är så små att de inte kan gå, men ändå vill vara med. Då kan man exempelvis ha dem på sig ute en kortare stund.

BORÅS TOFFEL BRUN, Stl 16-23 i gruppen Skor / Tofflor & inneskor hos Barnskospecialisten, c/o Momlin AB (1040398)

Såhär års är det många som fryser om fötterna, tänk då på er bebis. Man brukar rekommendera att barn ska ha ett lager mer än du själv har. Ian är jämt sval om fötterna, så vi har använt tofflorna mycket från det att vi fått hem dem för test.

Model: Borås Toffel Brun, Shepherd

Material: Fårskinnstoffel med väldigt mjukt skinn.

Passform: Passar de flesta fötter. Jag upplever dem som normala i storleken. Se till att mäta foten ordentligt hemma eller gå in i butiken och få hjälp. Det är viktigt att komma ihåg att dessa tofflor inte är ”one size fits all” utan att även bebisar har en skostorlek. Risken när man har för stora är att de kommer ramla av i tid och otid. Det finns inget som är mer irriterande än det, enligt mig i alla fall.

Jag upplever att tofflorna stannar kvar på foten. Jag tror att det är tack vare att tofflan har två kardborreband, en på vardera sida om foten. De går inte upp när man väl stängt dem, det går även att justera lite om man vill dra åt något hårdare. Det är även väldigt enkelt att sätta ned foten i tofflan, då den i nästan kan öppnas upp helt.

En annan fin detalj med dessa skor är att man kan ha framsidan nedfälld med så man får lite fårull fram med. Det ser väldigt fint ut! Man kan även välja att inte ha det om man föredrar det.

image
Möjlighet att öppna upp tofflan och enkelt sätta i foten, samt två kardborreband
image
Bra och hållbart kardborreband
image
Går att ha framsidan både nere och uppe
image
Fina sömmar! Snygg finish

Pris: 299 kr, jag tycker att tofflorna är prisvärda. De är fina att titta på, har en schysst finish. Det vill säga att alla sömmar är fint gjorda, skinnet är mjukt och följsamt och tofflan känns lyxig och fin.

Fin julklapp för de små! Håller verkligen barnets fötter varma! Väldigt mjuka och fina.  Sitter betydligt bättre än vissa andra tofflor jag testat från tex HM och även varmare än ett par från Mini Rodini. Ända nackdelen kan vara att de är i skinn om man inte gillar/väljer att använda skinn. Annars tycker jag verkligen att de är bra och fyller sin funktion!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.