Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Sköning Kids and Mama

Nu är det dags för mig att komma med en liten recension av leggingsen som Emma, Sköning Kids and Mama syr!

Både Aline och Ian har haft på sig sina leggings och jag har tvättat dem några gånger vardera. Först och främst tycker jag att de håller i passformen. Det vill säga, leggingsen blir inte slappa och för lösa efter användande. Efter tvätt återgår de helt till deras ursprungliga passform! De är väldigt välgjorda och alla sömmar är fina, även på insidan. Inga lappar som skaver eller något som kliar och stör! Det finns istället en otroligt smart litet märke på insidan där det står storleken!

Leggingsen är normala i storleken, så utgå ifrån längden på barnet. De är inte heller för smala utan jag anser att de flesta passar i dem!

barnplaggsguiden.se

Leggingsen är otroligt mjuka och man känner att det är bra kvalitet på materialet – organic cotton. Även efter tvätt är de mjuka och lena. Jag tycker Alines leggings, de vita är lite tvättpåverkade. Lite luddiga, medans Ians, de grå har klarat sig väldigt bra. Jag tycker däremot att det är att räkna med när hennes har varit på förskolan, i sandlådan och hon har lekt häst på golvet hemma.

Överlag är jag väldigt nöjd, både med passform och kvalitet! Bra kvalitet för pengarna, och att det även är handsytt tycker jag är helt fantastiskt!

Pris: 220 kr för leggings!

barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.