Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Förvara smart och billigt

Jag tycker det är skönt när det är ordning och reda på barnens kläder. Det ska vara enkelt att se vad som finns för att snabbt kunna ta fram något för barnen att ha på sig. Jag gillar även att det är enkelt att förstå var saker ska vara. Så när min syster passar barnen så kan hon hitta det hon söker. Ett exempel är att inte hänga kläderna i färgordning, mycket bättre att ha olika sorters plagg för sig.

Nu när Ian är så liten så har inte inte så stora kläder. De tar väldigt lite plats. Det jag har gjort då är att använda IKEAs förvaringsboxar i en låda. Strumpor i en, leggings i en, tröjor osv..

SKUBB Låda, set om 6 IKEA Hjälper dig att hålla ordning på strumpor, bälten och smycken i din garderob eller byrå.

Jag brukar även be om galgar på Lindex, HM, Kappahl, Zara osv till barnens kläder. Då kan jag använda dem i garderoben. Klänningar och ytterplagg samt onesies får hänga då de blir stora eller skrynkliga av att ligga ihopvikta.

Tips är att välja en butik att ta hem galgar ifrån – snyggast så. Jag har valt Lindex då de har genomskinliga galgar som jag gillar.

barnplaggsguiden.se

En sån här multihängare står på att köpa listan. Den ska jag ha allt smått och gott som jag inte vet var jag annars ska ha. Napphållare, snuttisar osv. Hur förvarar ni?

KOMPLEMENT Multihängare IKEA Tar lika liten plats som en galge, men har plats för minst 28 olika accessoarer. Går att handtvätta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.