Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Name It – Dåligt köp

För ett tag sedan så köpte jag 3 bodies till Ian, vanliga vita basbodies. Jag bestämde mig för att köpa de som fanns på Name It. Deras basic, de enklaste de har. Stort misstag. Även fast jag inte betalade mycket så är jag otroligt missnöjd. Allt som kan bli fel blev fel. Först och främst så hade de inte en bra passform. Halsringningen var bred och stor så bodyn gled runt och ibland blottades axlarna. Efter endast i tvätt var det vita lite gulaktigt. Tyget som var okej mjukt sen innan kändes tunt, och strävt. Jag visste att jag inte köpte något helt fantastiskt och jag spenderade som sagt inte mycket pengar. 3 för 129 kr. Men de kan inte användas, jag måste slänga dem efter 3 tvättar. De håller inte formen och färgen och känns inte bra mot huden. http://demandware.edgesuite.net/aagb_prd/on/demandware.static/Sites-SE-Site/Sites-pim-catalog/sv_SE/v1417934690862/pim-static/large/13109894_BrightWhite_001_ProductLarge.jpg

Jag ska försöka lära mig att leta ekologisk bomull, eller tjockare bomull och tänka ett varv till innan jag köper väldigt billiga kläder. För det är inte billigare i längden. 129 kr i sjön.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Har inte testat name it’s basplagg har några andra som är för stora för min tös fortfarande. Men jag kan rekommendera de bästa vita basplaggen i body varianten som vi har, de är från pippi! De är så sjukt mjuka och gosiga håller jättebra efter många tvättar 🙂 Kostar iofs kanske lite mer men lätt värt!

  2. Julia sandborg

    Åh va skönt att du också skriver detta! Jag handlade där med för ett tag sedan och även jag en basbody! Den har verkligen inte hållt formen, och känns dasig!