På åhlens – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

På åhlens

Idag var jag och spanade lite på Åhlens barnklädesavdelning! Det fanns faktiskt en hel del fint där! Jag kände “ja” för många plagg. Det var mycket med djurprint, vilket jag tycker är rätt kul och fint. Det fanns några jag tyckte var extra fina. Passar både till tjejer och killar! (fast de var på killavdelningen, suck)

barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se

Jag har varit och tittat lite på olika vårkollektioner som kommer och då är det väldigt trendigt med melerade tyger, mycket svala, dova färger som ljus gult, grått, ljusrosa och blått. Det ser jag framemot. Men tills dess så får vi helt enkelt köpa djurprint!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.