Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Grått och vitt

Grått och vitt är så fint tillsammans tycker jag! Jag har insett att jag klär Ian i grått och vitt väldigt mycket. Det finns otroligt mycket blått på pojkavdelningar runt om och jag var rädd att det var det enda han skulle ha på sig. Det har resulterat i att vi har rätt lite blått. Däremot så grått, vitt, gult, turkost och grönt älskar jag!

Här har han ett par underbara leggings från Sköning – white mountain och en vanlig vit body!barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej. Tack snälla för tipsen om julklänning. Det blev tillslut Åhléns tomteklänning och på självaste julafton blir det en lila klänning från newbie till min då två månades lilla Alicia. Nu undrar jag dock vad jag själv ska ha på mig eftersom jag ammar. Tycker det är svårt att hitta finkläder som också är amningsvänliga. Har du några bra tips? Tack för en bra blogg!

    1. barnplaggsguiden

      Hej Sara! Tack snälla! Så kul att du läser :)! Jag ska genast kolla upp det! Vill ha en fin klänning att amma i på julen jag med! Inlägg om de kommer!
      Newbieklänning var såå fin! Bra val! Kram!