Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Gardner and the Gang – 45 tvättar senare

Hej och god morgon!

Idag satte jag på Aline en collegetröja till föris. Ett plagg vi har mer och mer till henne. Det är varmt och mysigt, inget skaver och hon låter bli att försöka ta av sig den. (Knappar och dragkedja är väldigt kul att öppna upp)

barnplaggsguiden.seIbland hittar man verkligen kläder som håller, tvätt efter tvätt efter tvätt. Då blir i alla fall jag lycklig. Det känns bra då plagget får lång livstid och kan ärvas vidare i ett bra skick. Ett guldkorn bland dessa är märket Gardner and the Gang. Vi har verkligen använt tröja mycket och jag måste ändå säga att efter ca 45-50 tvättar så ser den riktigt fin ut. Färgen är svår att kommentera då den är grå, däremot ser tyget inte tvättskadat ut med noppor eller likande. Trycket på är helt intakt. Det har inte flagnat efter tvätt alls utan tycket är helt och har bibehållit sin färg. Då har jag inte ens tvättat in och ut, däremot rekommenderar jag att göra det. Jag borde göra det med.

barnplaggsguiden.seCollegetröjan har även sin form kvar, den hänger inte eller känns slapp! Jag tror att det kan vara för att det är ett lite tjockare tyg. Bra betyg! Bra jobbat Gardner and the Gang!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.