Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Pingviner och Velour!

Hatten av!  Polarn o pyret har gjort det igen. Varje vinter tar de fram velourkläder och filtar! I år tycker jag de var helt ljuvliga!

Deras nya babykläder har så fina mönster. Rosa med björnar som har hjärtan på magen och turkosa med pingviner och blå med igloosar, pingviner och björnar. Gillar att det vintriga börjar ta plats! Jag är svag för pingviner! Så de är svåra att motstå!

barnplaggsguiden.sePolarn o pyret har dessutom en filt med pingviner på ena sidan och härligt mjukt velour i blå/vit randigt på andra sidan.

barnplaggsguiden.seNästa vecka kommer Polarn o pyret ha 20% vid köp av minst tre plagg på hela newborn avdelning! Passa på att köp till barnen och kanske även lite julklappar?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monika

    Hej, vi söker med ljust och lykta efter just den filten som du lagt ut på bild. Vår son har en likadan och av alla fantastiskt mysiga presenter han fick när han föddes har just denna gått och blivit hans snuttefilt. Försöker därför få tag på en som vi kan ha som backup, du råkar inte vilja sälja er om ni har en (maila gärna mig om så är fallet)?
    Tack på förhand från lille Sixten med familj