Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

FIXA – steg för steg

Clara Lidström och Annakarin Nyberg har skapat en helt fantastisk bok för barn och vuxna!  FIXA – steg för steg heter den och jag har varit nyfiken på den länge! Boken handlar om fix, tricks och pyssel för alla. Det finns många olika nytänkande och roliga projekt att ge sig på.  Boken visar att det går att återanvända och ta tillvara på ting som redan finns i hemmet.

barnplaggsguiden.seJag har suttit försjunken i boken länge nu. Det kliar i hela kroppen att pyssla. Jag blir nästan lite stressad av att jag inte har hobbylim hemma. Jag gillar att boken har många olika nivåer. Man får helt enkel pyssla som man vill. Det finns något för alla, stora och små. Instruktionerna är enkla och beskrivande i både bild och text. Boken inspirerar till mer pyssel och det är enkelt att utveckla idéerna och projekten.

image barnplaggsguiden.seAline är nog tyvärr för liten än, (mest för att hon inte fokuserar länge nog)  men om inte lång tid alls ska vi nog ge oss på att renovera lampan i hennes rum! Underbar idé! Jag vill rekommendera boken till alla er pyssliga och er som önskar ni var pyssliga därute! Perfekt julklapp!

barnplaggsguiden.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.