HM – All for children – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

HM – All for children

Just nu har HM en väldigt härlig kollektion! Den heter ” All for children” och är ett samarbete med UNICEF.  25% av intäkterna går till UNICEF! Jag gillar när det är fina samarbeten företag emellan! Jag kände givetvis att jag behövde göra mitt. Haha, eller nja, jag kunde inte motstå två plagg, och att pengar går till välgörenhet känns bra med!

image barnplaggsguiden.se

Dessa köpte jag!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elia

    Hade inte någon aning om att de körde en kollektion med dessa! Väldigt många fina plagg måste jag säga! Beställde hem munkjackan jag med=) Tack för bra inspo!