Växa in i – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Växa in i

Ian växer verkligen in i sina kläder. Jag har tagit i med storlekar hemma och därför så finns det inte så mycket som passar. Nu när jag gjort det så länge så fortsätter jag, vilket har blivit en ond cirkel. Om man istället vänder på det, så har han sina plagg längre, vilket ger dom längre livslängd och minskar konsumtionen på det enskilda plagget.

Jag har en grej för onsie/jumpsuit just nu och här är hans senaste från härliga Modéerska huset! Så fin! Kom dessutom inslagen väldigt fint!

image barnplaggsguiden.se

Nu ska jag på strong mama! Hörs snart!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.