Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Reima SS15

Igår när jag var på pressvisning hos PRATPR så fick jag även se Reimas nya vårkollektion! De har otroligt fina kläder för både stora och små. Alla kläder är i vettiga funktionsmaterial, alla plagg andas, har hög vattenpelare och är vindtäta. Det finns massor av fina fleeceoveraller, härliga skaljackor/byxor och overaller samt stretchig galon. Jag är imponerad över bredden av reimas produkter. Här finns det något för alla, i flera olika prisklasser. Själv hade vi deras UV dräkt i somras som jag verkligen gillade. Nu till våren har de släppt en ny UV dräkt, denna har både långa armar och ben! Något som inte är lätt att hitta! Hurra säger jag!

Nedan ser ni Reimas vårkollektion, många olika typer av skaljackor/overaller, fleece, åkpåsar och galonställ.

P1010126barnplaggsguiden.seFina färgglada UV dräkter och UV säkra solglasögon:

P1010102 P1010104Reima visar bredd! Skor, tossor, sandaler, regnstövlar med kort skaft, solhatt, keps, mössor, solglasögon, regnvantar och ytterskor!

P1010120 P1010121 P1010124 Reima har en otroligt smart sula! Man tar helt enkelt ut sulan från skon, ställer barnet med foten på sulan, då kan man enkelt se om den passar. För att göra det hela roligare för barnen så ser man gulliga smilysar som hjälper att avgöra om skon passar eller inte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.