Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

SS15 Crocs

Ett märke jag fått upp ögonen för är Crocs! Crocs barnskor är ergonomiskt utformade efter fotens form vilket gör de är riktigt sköna att ha på sig. Nu i somras när jag var gravid var det utan tvekan favoriter! Jag har egentligen inte vetat så mycket om märket. Jag har trott att de endast gör de kända tofflorna, och senare förstått att de även gör regnstövlar. Nu har jag däremot sett att de gör mycket mer! De har dam, herr och barnskor! Damskorna är riktigt snygga, jag är faktiskt imponerad! Och förvånad!

Nu till våren kommer nya fina färger på regnstövlar, snygga sandaler till dam och barn samt nya crocs clogs! Mina favoriter är dom gula stövlarna!

barnplaggsguiden.se P1010114Ska nog ta och kika på deras vinterutbud. Skulle vilja veta mer om hur crocs vinterskor ser ut, känns, och fungerar. Vinterskor är vanligen rätt tunga och klumpiga skor. Jag vet att deras regnstövlar är otroligt lätta, hoppas deras vinterskor kan gå i samma linje.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hanna

    Åh va fina! Jag gillar de turkosa! Kul blogg, läser varje dag. Jag undrar även som du över vinterskorna. Hoppas du kan recensera dem!