Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

underBARA BARN

Hej!

Nu har jag kommit hem! Tänkte berätta om dagen. Det började med att jag blev bjuden på bloggfrukost inför underBARA BARN på scandic hotel brevid mässan. Tack underBARA BARN! Där fick vi en god frukost och möjligheten att gå in på mässan ca30 min tidigare än andra. Dessa 30 min försvann fort som ögat, jag hann nästan inte träffa/fota/prata med några företag innan det stormade in mammor/pappor och barn! Men härligt var det med. Kul med så mycket folk och liv. Jag tycker det var bra och trevlig stämning på mässan. Det gick verkligen att fynda och i princip alla utställare hade ”mässpriser” vilket är uppskattat. TIPS på fina kläder och leksaker att köpa:

  • Kids Concept – outlet, många fynd till bra priser
  • Geggamoja, mössor och kläder – mässpris, ca 20%rabatt!
  • Name It – massor av bra priser även där!
  • Babyland – många fina leksaker och bra priser
  • One we like – jag vet, jag säger det mycket men jag har snöat in på detta märke!

Här är två par byxor jag passade på att köpa till Ian! Dessa är från geggamoja, de till vänster är deras nya ”denim”. De är underbart mjuka och fina!

barnplaggsguiden.se

Sen fanns många andra fina företag att spana på. Gick exempelvis förbi babybjörn och kollade på deras resesäng! Spanade även på Personlig födelsetavla som gör fantastiskt snygga tavlor med en illustration på barnet i skala 1:1. Jag ska nog köpa dem till barnen, och hänga dem i vårt sovrum.

Här är lite härliga böcker och tidningar jag fick i goodiebagen! Jag älskade ”porr för nyblivna mammor”.barnplaggsguiden.se

imageJag sa ju att jag skulle fylla på förrådet hos MAM! Man behöver alltid flaskor och nappar! Så härliga motiv! Pepp med halloweennapp!

barnplaggsguiden.se

Som ni ser så gick jag inte hem tomhänt! Jag tycker verkligen att ni ska dit i helgen om tiden finns! Nu blir det tacos och fredagsmys!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.