Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Stickat – amningsklänning!

Hej på er! Måste bara visa er min nya fina amningsklänning från Love Milk! Jag upptäckte märket i somras och sen dess har deras amningsplagg varit med mig och använts flitigt! Jag beställde hem lite kläder som kom häromdagen! Rekommenderar er ammande och gå in och kolla HÄR. Här är deras stickade klänning från deras nya höstkollektion! Hela kollektionen är GOTS certifierad, vilket jag tycker är toppen!

Så snygg, skön och varm! Här är den på mig, har tyvärr fått ta en bild med mobilen i en spegel, (vilket även visar mitt stökiga småbarnshem) då ingen annan är hemma som kan hantera en kamera! Klänningen är storlek S vilket jag brukar ha, den är inte speciellt tajt vilket är skönt och sitter bra! Den går till strax över knäna. Urringningen går att dra ned för att amma och där finns extra tyg over brösten som gör att man inte känner sig naken!

barnplaggsguiden.se

barnplaggsguiden.seNedan är deras egna bild, så ser man bättre!

http://cdn.shopify.com/s/files/1/0107/5282/products/046TARA-CST-1_1024x1024.jpg?v=1409131882

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.