Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Kräks och tvätt

Jag inser att det kanske låter lite bortskämt och knäppt men jag måste beställa hem mer amningsvänliga plagg. Det jag har nu är mest linnen, inget varmare. Det är nämligen så att Ian kräks, inte lite, utan väldigt mycket! Och oftast hinner jag, men många gånger missar jag det och då kräks han på mig!! Det innebär att tvättmaskinen går i ett, men jag hinner liksom inte ikapp och då har jag inga rena amningsplagg. Har ju berättat innan att jag verkligen vill ha kläder jag kan amma i då jag får mjölkstockning superlätt, vill exponera brösten lite och smidigt. Med Aline var det inga problem alls och jag hade mycket vanliga kläder. Tänk så olika det kan vara! image

 

image

Har ni tips på hjälp till mig?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Jag hade mycket problem med mjölkstockning första månaderna (alltså flera småstockningar i veckan, skitjobbigt) med min första bebis tills jag på amningsmottagningen inrådan började med lecithin-kapslar som man köper i burk på hälsokostaffärer. Blev bra på en gång och fick inte en enda mjölkstockning efter det. Så det är ett hett tips! Man tar en kapsel om dagen (två eller tre om du har problem) och kan fortsätta så i många månader. Det förhindrar mjölken att koagulera så lätt och jag fick mycket bättre mjölkflöde på en gång.

  2. karin

    Altså boob! Jag älskar dom! Tack igen för att du lägger upp bilder från nya kollektionen! Nu ska jag nog klicka hem något fint plagg!