Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Höstrusk och tofflor

Jag måste visa er Polarn o Pyrets nya tofflor som de har tagit fram med Kavat. Jag har fått hem dem nu för recension! Jag skrev om samarbetet tidigare i somras och var redan då väldigt glad att de samarbetar! Toffeln är tillverkad i 70% ull, 30% polyester samt har naturgummisula. Den finns i Po.p butiker från med nu i veckan och kommer i stl. 20-29.  Den säljs även på nätet!

undefined

Jag tycker att tofflan är rejäl, den har en hyfsat tjock sula som känns stabil och bra för en barnfot. Väldigt bra halkskydd! Den väger lite och är lätt, vilket är bra när barnen lär sig gå eller är nybörjare. Det märks tycker jag att det är ett skoföretag som ligger bakom då den känns fotriktig och ordentlig vilket jag inte nog kan betona hur viktigt det är för små barn. Med en sådan sulan så känns det okej om hon springer ut på altanen, går lite i grus och sen in igen, jag är inte orolig att hon ska få ont om hon trampar på något eller så. Det är en toffel som tål både lek och bus. Tofflan är varm och perfekt att ha hemma om det är kallt, ta med till landet eller när man ska på besök. Alines morföräldrar bor i hus som alltid har kalla golv, då tycker jag det är skönt att hon har något på fötterna som håller henne varm. Tofflan är inte ”stickig” som ull ibland kan vara!

barnplaggsguiden.se

Storlek/Passform: Tofflan är lätt att ta på, då den har en kardborreöppning. Man kan även fälla ned ”flärpen” på framsidan nästan hela vägen vilket gör det lätt att sätta på tofflorna på mindre barn. Aline kan ta toffeln själv tack vare den smarta öppningen! Det är en stor grej då hon inte lyckas så ofta, men med dessa gick det!! Storleken stämmer med det som står i storlekstabellen. Aline har storlek 23 och även storlek 23 i dessa.  Jag tycker de är hyfsat breda. Det gör så att tofflorna passar de flesta barns fötter. Även här märks det att Kavat är med och gjort tofflorna då deras skor är hyfsat breda och passar de allra flesta. Perfekt då barnskor skall vara rymliga och inte klämma.

imagebarnplaggsguiden.se

barnplaggsguiden.se

Design: Väldigt enkel och stilren toffla som är helfärgad en vita ”snören” och ett vitt P på en sidan. Tofflorna finns i tre olika färger: Grå, Röd och Blå. Polarn o Pyrets klassiska färger. Jag gillar att de är enkla, då kan de matchas till det mesta.

Priset är 299 kr, det är en positiv överraskning! Jag trodde när jag först läste om dem att de skulle vara dyrare. De är definitivt värda pengarna och jag tycker att tofflorna för det priset är ett fynd. Perfekt att ge bort i present och julklapp om man inte köper de till sina egna barn!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.