Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: My Only

My Only

För inte så länge sedan skrev jag om My Only. Här kommer en recension på kläderna. My Only gör kläder i svart, vitt samt svartvittrandigt. Plaggen har fina detaljer så som volanger och kragar och är fina basplagg med det lilla extra. Jag tycker att plaggen kan användas både till vardag och fest. De plaggen vi prövat hemma är bodys och leggings!

Storlek/Passform:  Först och främst görs kläderna i dubbel-storlekar 50/56, 62/68, 74/80, 86/92 och sen 98. Jag gillar dubbelstorlekar fast det ibland kan vara lite svårt att veta vilken storlek man ska köpa. Fördelen med dubbelstorlekar är att man kan ha plagget längre, det används även för att passformen på plaggen inte är lika viktig. En body på en bebis kan sitter lite löst och vara lite lång i ärmarna, då man kan vika upp dem, bodyn kan även vara lite ”precis” utan att det gör så mycket. Däremot är detta inom rimliga gränser då den ska kunna stängas och inte vara obekväm för barnet. De är normala i storleken, vilket innebär att de går att utgå från centilong-storleken. Tycker att de är lite breda/rymliga. Liknande passform som exempelvis Lindex.

Tvätt: De håller riktigt bra i tvätten! Jag är imponerad, de behåller formen och kan även tvättas i 60 grader. Fläckar (bajs, mjölk, och mat) försvinner utan ett spår. Även kragen på bodyn behåller sin styrsel.

Kvalité: Plaggen är i 100% bomull samt har en oeko-tex certifiering. Det är lite tjockare bomull i kläderna vilket gör att de känns lyxigt, härliga och mjuka. Perfekt nu inför hösten.

Pris: Body från 139kr. Det är i mellanprisklassen. Jag tycker plaggen är prisvärda. Jag tycker de håller bra och är i riktigt fin kvalitet. Nedan är en bild på Ians body från My Only. Superhärlig! barnplaggsguiden.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.